• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 26. JUN! BLIZANCI I DEVICE su na PRAGU DA PRONAĐU LJUBAV, ali treba da čuvaju ŽIVCE, VAGE I RIBE da povedu računa o zdravlju!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 26. JUN! BLIZANCI I DEVICE su na PRAGU DA PRONAĐU LJUBAV, ali treba da čuvaju ŽIVCE, VAGE I RIBE da povedu računa o zdravlju!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Imaćete prilike da ispravite greške u odnosu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uživate u periodu stabilnosti, ali danas su mogući manji problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Harmonija, posebno ako ste u ljubavi sa nekim s kim i radite. POSAO: Moguće je da ćete dobiti zaduženje koje će vas obradovati, jer će to biti nešto što ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: U periodu ste u kome lako možete naći ljubav, jer će vam se prilike same nametati. POSAO: Uspeh u svemu. Doći ćete u centar pažnje pravih osoba i možda napredovati. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

LUDAČKA SREĆA ČEKA ova 4 znaka: Ako budete PAMETNI, evo šta ovo leto može da vam donese!

RAK
LJUBAV: Nećete imati previše prilika za ljubav, ali ako ste u vezi, uživaćete u stabilnosti i relativnoj harmoniji. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva manipulaciju novcem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko ima ista interesovanja ili zbog toga što se krećete u istim krugovima. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Doživećete novu ljubav, ali ako ste u vezi, može vam biti dosadno i razmišljaćete o nekom novom. POSAO: Nestabilna situacija, moguće su neke dugoočekivane promene. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete imati potrebu da se prisećate prošlih ljubavi. POSAO: Uspeh u radu sa nekretninama, pogotovo ako se bavite izdavanjem i kupoprodajom. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

POČEO JE RETROGRADNI MERKUR i trajaće do sredine JULA! Poseban uticaj imaće na OVIH 5 ZNAKOVA - spremite se na IZDAJE! Sada će sve ISPLIVATI NA POVRŠINU!

ŠKORPION
LJUBAV: Ništa konkretno se neće desiti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao preko nekog poznanstva ili osobe koja je sa vama u srodstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Iskazaćete osećanja na zanimljiv način, a i partner će biti raspoložen za ljubav. POSAO: Možete očekivati da stvari funkcionišu bez problema. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Osećaćete se emotivno ispunjeno i zadovoljno svojom situacijom, jer će vas neko prijatno iznenaditi. POSAO: Sreća u radu za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Uspostavićete komunikaciju sa privlačnim osobama i moguć je razvoj događaja. POSAO: Dugo ste bili vrlo nezadovoljni, ali sada imate prilike za napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete želju da počnete zajednički život sa izabranom osobom i danas je dobar dan za to. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija