• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 27. JUL: BIK je danas pun ljubavi, dok RAK tuguje jer ga na svim poljima očekuju PREPREKE!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 27. JUL: BIK je danas pun ljubavi, dok RAK tuguje jer ga na svim poljima očekuju PREPREKE!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN

LJUBAV: Danas ćete ostvariti kontakt s više osoba koje su vam simpatične. POSAO: Imaćete većih teškoća u procesu rada ili probleme s nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Dan će biti dobar i za vas i za partnera. Pozitivna energija će vam pomoći da oživite ljubav. POSAO: Bićete iznenađeni promenama koje će se dešavati na planu karijere. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguća nova poznanstva. Sreća u ljubavi i više lepih prilika. POSAO: Manji uspeh u svemu što ima veze s pružanjem usluga i administracijom. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: U ovom periodu ste opterećeni raznim životnim problemima, što negativno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Mogući problemi s finansijama. ZDRAVLJE: Problem s grlom.

LAV

LJUBAV: Imaćete prilike da prisustvujete nekom događaju, gde biste mogli upoznati srodnu dušu. POSAO: Možete naći posao u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Moguća veza sa starijom osobom ili nekim koga u drugim okolnostima ne biste izabrali. POSAO: Bićete nezadovoljni jer niste postigli ono što ste želeli. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Vi ste čulna, ali i emotivna osoba, što će danas biti posebno upadljivo. POSAO: Desiće se promene nabolje, ali mogući su manji nesporazumi s kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION

LJUBAV: Možete upoznati nekoga ko će vam se dopasti, preko člana porodice ili na jednom porodičnom okupljanju. POSAO: Novi posao ili novi angažman. ZDRAVLJE: Problemi s apetitom.

STRELAC

LJUBAV: Nedovoljno ste posvećeni ljubavnom životu i zbog toga nećete imati previše sreće u ovoj sferi života. POSAO: Možete postići dogovor ili potpisati ugovor. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Ući ćete u novu fazu, u kojoj će vas mnogo više interesovati posao i karijera nego ljubav. POSAO: Stvari dobro stoje na ovom planu. ZDRAVLJE: Problem s digestivnim traktom.

VODOLIJA

LJUBAV: Samovolja će vam napraviti problem u vezi, kao i potpuno odsustvo spremnosti na bilo kakav kompromis. POSAO: Desiće se izvestan napredak. ZDRAVLJE: Povrede.

RIBE

LJUBAV: Već ste prošli kroz sve brodolome u ovom periodu i sad možete uživati u stabilnom ljubavnom životu. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Teškoće u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31