• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrozabava/informer.rs

27.07.2020

20:02

GODINAMA U SEBI ČUVAJU GORČINU! Ovi znaci zodijaka najteže PODNOSE RASKID!

Horoskop

GODINAMA U SEBI ČUVAJU GORČINU! Ovi znaci zodijaka najteže PODNOSE RASKID!

Podeli vest

Prekid veze nikad nije jednostavan, a svaka osoba se na različit način nosi s prekidom.

Dok pojedini brzo nastavljaju dalje, mnogi ljudi često u sebi zadržavaju ljutnju, koja može trajati godinama, i jednostavno ne mogu da se pomire s činjenicom da je vezi došao kraj.

Neki idu toliko daleko, da ne mogu da se smire dok se ne osvete. Ova tri horoskopska znaka najteže leče slomljeno srce.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici.

Najteže prihvatiju prekid, pogotovo ako ih partner iznenada i na grub način ostavi. Njihova prva reakcija može da prođe mirno, a potom se može pretvoriti u bes i frustraciju, koja može da preraste u želju za osvetom. Škorpije mogu da budu dugo ogorčene i ljute zbog prekida, a u nekim slučajevima to može da traje i godinama.

Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.

Jarac

Jarčevi imaju potrebu sve da analiziraju, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Vole da spajaju kockice jer su dobri u logistici i pronalaženju odgovora. Nakon prekida veze većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili šta je pošlo po zlu u vezi, a često krive sebe.

Međutim, kada osveste da je partner jednako odgovoran za prekid, onda postaju ljuti. Mogu razviti toliko intenzivne negativne emocije da počnu da mrze osobu koju su do juče voleli. Jarčevima je obično potrebno puno vremena da prihvate prekid i da se oslobode besa, prenosi hrvatski Indeks.

Vaga

Pripadnici ovog znaka imaju potrebu za ravnotežom i harmonijom, zato ljubavni prekid može da poremeti balans u njihovom životu. To je jedan od razloga zašto Vage teško prihvataju prekid i postaju uznemirene i ljute.

Zanimljivo je da iako često u sebi gore od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile svoj život i da je sve u redu. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da opsedaju partnera, nastave da mu se javljaju ili smišljaju određene igrice kako bi pokušali da ga vrate u svoj život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija