• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. AVGUSTA: Bikovima VAŽNI PREGOVORI, Lavovima stiže NOVAC, a ovaj znak dobija PONUDU KOJA SE NE ODBIJA

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 24. AVGUSTA: Bikovima VAŽNI PREGOVORI, Lavovima stiže NOVAC, a ovaj znak dobija PONUDU KOJA SE NE ODBIJA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

 

Posao - Pod uticajem negativne energije Marsa osećate veliku tenziju na poslu. Nikako da pronađete mir, a ne želite da priznate sopstvene greške. Najvažnije je da ne doneste pogrešnu odluku zbog koje biste mogli kasnije da se kajete. Impulsivni ste i neracionalni.

Ljubav - Sve ono što ste potiskivali emotivno, sada vas je stiglo. Jedna osoba vodenog znaka vam nedostaje, a ne znate kako da pokažete svoja osećanja. Niste navikli na ovakvu emtivnost, pa ćete sve to burno preživljavati.

Zdravlje - Osetljivo.

 

BIK

Posao - Venera u trećem polju donosi vam važne razgovore. Imaćete pregovore koji će biti uspešni. Moguće je kraće putovanje. Možete da očekujete čak i novu poslovnu ponudu od jednog Raka. Sada je dobar trenutak za pokretanje sopstvenog biznisa koji bi vam doneo dodatnu zaradu.

Ljubav - Vi ste trudite da razumete partnera, ali ne ide. Ovo je nedelja novih poznanstava. Na mestima javnog tipa ćete imati poznanstvo sa jednom Devicom ili Lavom.

Zdravlje - Dobro.

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi PROKOCKALI sve pare, Jarčeve bije MALER već treću godinu ZAREDOM, a ove znakove očekuje TOTALNI PREOKRET

BLIZANCI

Posao - Merkur ulazi u Devicu, pa postajete analitični u svakom pogledu. Imate ideje da započnete novi posao i to u saradnji sa Devicom. Na poslu ne treba da imate poverenje u Ovna, jer kada se najmanje budete nadali možete negativno da se iznenadite.

Ljubav - Partner vas sve češće napada zbog neke situacije koje se saznala preko prijatelja. Budite oprezni šta kome pričate. Koliko ste slobodni, brkaćete prijateljstvo i ljubav.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

RAK

Posao - Ulazite u odličnu nedelju za pregovore. Imate i priliku da pregovarate o većoj zaradi. Sada je vreme za potpisianje ugovora koji vam je važan. Nedelja će biti dinamična, uz kraća putovanja. odlična momenat za sporvođenje planova u delo.

Ljubav  - Venera j u vašem znaku, pa će vam prijati ovaj period. Nije isključeno da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Mnogi pripadnici vašeg znaka će započeti romansu iz strasti.

Zdravlje  - Stres.

 

LAV

Posao - Sunce i Merkur se bliže vašem drugom polju, pa vas očekuje odličan period za finansije. Očekujete vesti u vezi sa poslom i to i možete da očekujete u drugoj polovini avgusta. Teško vam je da radite sa Jarčevima, a sa Ovnovima i Devicama ćete imati dobru saradnju.

Ljubav - Postajete veoma anlitični u svim odnosima. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo. U pitanju je jedna veoma uspešna osoba kojoj je posao na prvom mestu. Takva osoba u ovom periodu može da vas zaintrigira.

Zdravlje - Odlično.

 

DEVICA

Posao - Merkur ulazi u vaš znak, pa konačno izlazite iz krize! Ovo nedelja pozitivnih preokreta i lepih vesti. Bićete bolje organizovani i konačno ćete imati jasniju sliku o poslu koji radite.

Ljubav - Bolje se osećate, pa ćete se i sa partnerom bolje slagati. Ukoliko ste slobodni, osoba koja vam je prijatelj želi da ima nešto više sa vama. U ljubavi vam je potrebna i prijateljska podrška.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao - Situacija na poslu je dinamična i imate priliku da napredujete. Rak može da vam bude odskočna daska u karijeri, a Ovan prepreka. Veoma ste emotivno shvatili posao koji radite, pa treba da vodite računa kome poklanjate poverenje.

Ljubav - Odnos sa partnerom je u krizi. Pojačane tenzije, svađe i ispadi! Osoba koju volite nije stabilna i prilično ste šokirani takvim ponašanjem. Ne očekujte mirnu nedelju.

Zdravlje - Osetljiv stomak.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u šestom polju donosi vam promene. Vi ste u fazi kada vam se ne radi i skloni ste donošenju impulsivnih odluka. Ono što je veoma važno to je da ćete imati podršku prijatelja koji će vam učiniti nešto što vam je bitno. Očekujte podršku od Device, a probleme od Ovna.

Ljubav - Kriza u ljubavi traje jer nemate strpljenja za partnerove ispade. Fokusirani ste na probleme na poslu, pa vam to smeta u svakodnevnim odnosima. Ukoliko ste u braku, nemojte da krivite partnera za poslovne probleme. Prijalo bi vam društvo Raka.

Zdravlje - Čuvajte se povreda.

 

STRELAC

Posao - Venera u osmom polju daje vam priliku da naplatite više svoj rad. Ovaj nedelja je odlična za raspolaganje tuđom imovinom. Dobra je prilika da rizikujete, pa probate da spovedete u delo neke ideje koje ranije niste.

Ljubav - Sledi vam neočakivano poznanstvo! To će biti osoba koju poznajete preko posla ili neko ko je veoma ambiciozan. Pojačana komuniakcija preko društvenih mreža! Moguće je da započnete romansu iz strasti.

Zdravlje - Bolje.

Foto: pexels.com

JARAC

Posao - Vi ste neko ko ne odustaje, ali i sami uviđate da vam je potreban odmor. Već sredinom nedelje očekuju vas bolje vesti na poslu. Imaćete odlučnu saradnju sa Devicama i Rakom, a lošiju sa Ovnovima. Pokušavate da ostvarite plan za samostalni biznis ali vam ne ide.

Ljubav - Jedan vodeni znak vam pokazuje naklonost. Sledi vam više flerta i dopisivanja. Odličan je period da otputujete sa nekim ko vam je drag.

Zdravlje - Osetljivo.

 

VODOLIJA

Posao - Nedelja koja je pred vama je odlična za posao i novac. Imate priliku da zaradite veći novac ili dobijete neko sponzorstvo. Ne treba da padate na provokacije jednog Ovna koji će probati da pokvari vaše planove.

Ljubav - Sledi vam novo poznanstvo! Ukoliko ste slobodni, možete lako da započnete romansu iz strasti. Privlače vas Lavovi i Device, a na poslu jedan vredan Rak.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

RIBE

Posao - Nedelja koja je pred vama je uspešna, naročito za skalapanje poslovnih partnerstava. Moguće je da ćete dobiti ponudu koju ne možete da odbijete i to od Device ili Lava. Niste obazrivi sa finansijama, pa trošite više nego što biste trebali.

Ljubav - Upoznaćete uticajnu osobu koja će vas zaludeti. Ovo je nedelja u kojom može da vam se dogodi ljubav kakvu odavno niste imali. Sledi vam više zabave i izlazaka na mesta javnog tipa.

Zdravlje  - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31