• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO FEBRUARA DO 1. MARTA! Ovnovim TAJNA VEZA, Vagama nova POSLOVNA PONUDA, a evo kome će konačno da SVANE

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO FEBRUARA DO 1. MARTA! Ovnovim TAJNA VEZA, Vagama nova POSLOVNA PONUDA, a evo kome će konačno da SVANE

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Merkur kreće napred, ali se vi i dalje raspravljate na poslu oko raznih sitnica. Vaša najveća briga su finansije i ovo je period u kojem ćete postaviti ultimatum na radnom mestu. Nemojte da ulažete novac.

Ljubav - Ulazite u fazu kada su vam primamljive tajne veze. Iako još uvek maštate o nekome ko vam je prijatelj, krajem sedmice ćete biti prilično tajnoviti. Nije isključeno da vi niste slobodni, a bacili ste oko na nekog ko je slobodan.

Zdravlje - Bolje.

BIK

Posao - Venera ulazi u Ribe naredne nedelje, pa konačno ulazite u bolji period! Imaćete veću podršku prijatelja u svemu što budete radili. Na poslu ćete biti nezadovoljni finansijskom situacijom. Vodolija koči vašu inicijativu, ali i podstiče takmičarski duh.

Ljubav - U ljubavi će situacija biti stabilnija. Imate priliku da popravite odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba vodenog znaka koju ćete upoznati preko prijatelja će vam zapsati za oko.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur konačno kreće napred, pa vam naredna nedelja donosi pomak. Imaćete bolje pregovore i više razumevanja u odnosu sa saradnicima. U vama se bude nove ambicije i imate ideje koje želite da sporvedete u delo. To će tek sada biti moguće nakon retrogradnog Merkura.

Ljubav - Vi i partner zajedno prolazite kroz turbulentan period, ali nastojite jedno drugom da budete podrška. To je najbitnije u ovom periodu. Nemojte da se opterećujete finansijama.

Zdravlje - Bolje.

RAK

Posao - Sunce i Venera koja se bliži Ribama, donose vam lepši period. Na poslu i dalje traju tenzije zbog novca. Zahtevate veću zaradu i to proizvodi svađe. Mogućnost nasledstva u ovom periodu. Ukoliko ste planirali, sada bi valjalo da odete na putovanje.

Ljubav - Ribe i Vodolije su vam slaba tačka. Zbog toga ćete sve ćešće maštati o susretu sa jednom osobom vodenog znaka. Ukoliko ste slobodni, kraj ovog meseca je bolji za početak romanse.

Zdravlje - Dobro.

LAV

Posao - Ulazak Sunca u osmo polje donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Ovo je biti uspešnija nedelja na svim poljima i osetićete da imate više energije da završavate obaveze. Odlična nedelja za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav - Na emotivnom planu vam je burno i moguć je raskid. Neko do koga vam je stalo je na distanci i to je razlog nerazumevanja. Zbog toga se osećate kao da ste na raskrnici, a ne želite više da čekate bilo koga.

Zdravlje - Bolje.

DEVICA

Posao - Konačno i vama da svane! Međutim, primetićete koliko ste spori i sve vam ide otežano, jer Merkur pravi aspekta sa Saturnom. Potreban vam je novi izazov na poslu, a to se ne dešava. Budite strpljivi.

Ljubav - Emotivni život vam je stabilniji nego posao. Zbog toga treba da imate u vidu da vam partner pruža podršku. Ukoliko ste slobodni, jedna Riba će vam pomrsiti konce.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

 

VAGA

Posao - Venera se bliži ka Ribama, a to znači da ćete imati posla preko glave. To je i prilika da poboljšate situaciju na radnom mestu. Očekujte novu poslovnu ponudu od osobe vodenog znaka. Poboljšanje na radnom mestu.

Ljubav - Mnogo toga vam se dešava na emotivnom planu. Rastrzani ste između više osoba, jer flertujete sa raznim osobama. Bićete bukvalno u stiuaciji u kojoj ne možete da se odlučite.

Zdravlje - Odlično.

ŠKORPIJA

Posao - Imate utisak da ste se oslobodili velikog tereta jer se na poslu ipak nešto promenilo. To vam je bilo potrebno i sada je za nijansu lakše. Bićete u poziciji bolje da se organizujete. Imaćete podršku Ribe, a Vodolije i Bikovi će vas nervirati.

Ljubav - Venera se bliži Ribama, pa romantika kuca na vaša vrata. Nešto lepo će se dogoditi na mestu javnog tipa - susret ili poznanstvo koje će vam prijati. Imaćete bolje šanse da započnete romansu.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao – Ulazak Sunca u deseto polje donosi vam bolju organizaciju, ali i više obaveza. Ovo je prilika da pokažete svoje organizacione sposobnosti. Vama se putuje i to vam je najveća muka. Poboljšanje poslovnog partnerstva iza 21. februara.

Ljubav – Neko ko je bio nedolučan konačno će postati direktniji i to će vam se dopasti. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja vam je na neki način daleko. Očekuje vas i flert na poslu.

Zdravlje - Bolje.

JARAC

Posao – Sunce ulazi u Ribe, što vam osigurava dobre pregovore. Konačno će se nešto pomeriti sa mrtve tačke. Imaćete bolje razgovore na poslu i konačno više da ostvarite nešto u svoju korist.

Ljubav - Venera se bliži kao Ribama, što znači da će biti više prilike za emotivnije razgovore tokom nedelje. Bićete otvoreniji prema osobama koje vam se dopadaju. Flert preko poruka vam je zagarantovan.

Zdravlje – Bolje.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao – Ulazite u odličan period za finansije. Iako sve ide sporije i otežano, ovo je prilika za pregovore o novcu. Vi ste znak kojem se sve čini komplikovano i to nije daleko od istine jer je takav period. Međutim, to treba da posmatrate kao prolaznu prepreku.

Ljubav – Posao i finansije su vam na prvom mestu u ovom periodu, pa sve gledate koliko ćete imati koristi od nekog odnosa., U takvoj ste fazi, pa vam ostaje malo vremena za romantiku.

Zdravlje – Slabije.

RIBE

Posao – Ulazak Sunca u vaš znak donosi vam pomak na svim poljima. Na poslu će se konačno otvoriti neka prilika koja će vam odgovarati. To će verovatno biti i nova poslovna ponuda. Sada je vreme da rizikujete jer to može da vam se isplati.

Ljubav – Ulazite u bolji period za ljubav. Osoba koja je u vezi vas bila neodlučna konačno će se pomeriti sa mrtve tačke i nešto preduzeti. Međutim, ukoliko ste u braku treba da se pripemite sa suočavanje sa tajnama koje vam ne odgovaraju.

Zdravlje – Bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15