• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

05.10.2021

17:13

NOVAC ĆE PADATI SA NEBA! Ove horoskopske znake očekuje NEVEROVATAN PRILIV PARA U OKTOBRU!

Horoskop

NOVAC ĆE PADATI SA NEBA! Ove horoskopske znake očekuje NEVEROVATAN PRILIV PARA U OKTOBRU!

Podeli vest

Prema rečima astrologa, oktobar biti relativno stabilan i bez sudbinskih preokreta za većinu horoskopskih znakova. Ovaj mesec će biti idealan za pravljenje planova za budućnost, a kad je reč o finansijama, za neke će biti posebno uspešan

Prema kineskom horoskopu tri znaka će na ovom polju pratiti neverovatna sreća, prilika za zaradu će biti pregršt!

Tigar

Tigrovima je bilo prilično teško u poslednje vreme. Nekoliko meseci su se gomilali nerešeni problemi koji su im narušili materijalnu stabilnost. Međutim, od 3. oktobra zvezde će im biti naklonjene, a sreća će ih pratiti u svakom poslu. U roku od mesec dana, Tigrovi mogu dobiti unapređenje, unosnu ponudu za posao ili čak novi izvor prihoda.

Foto: Pixabay

Konj

Konj

Osobe rođene u znaku Konja su rođeni radoholičari, pa tako nije iznenađenje što će se ovaj njihov veliki trud i rad konačno isplatiti. U oktobru ih očekuje novi zaokret u karijeri i poslu koji će osigurati veliki priliv novca i napredak. Zvezde će im biti naklonjene do sredine maja naredne godine, pa astrolozi savetuju da ovo vreme iskoriste maksimalno.

Svinja

Astrolozi kažu da ako u porodici imate nekog ko je rođen u ovom znaku, nikada nećete morati da strahujete od siromaštva. Iako se ponekad svinje suočavaju sa problemima i poteškoćama, pre ili kasnije sreća ih uvek prati. Od 3. oktobra mogu da očekuju samo najbolje, obilje će se useliti u njihov dom, a finansijsko stanje će im se značajno poboljšati. Novi izvori prihoda, potpisivanje velikih ugovora i ponude za posao nisu isključeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija