• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

20.03.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. MARTA! Jarčevi ne treba da PODIŽU KREDIT, Škorpije MRZOVOLJNE, a evo kome stiže POVIŠICA

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. MARTA! Jarčevi ne treba da PODIŽU KREDIT, Škorpije MRZOVOLJNE, a evo kome stiže POVIŠICA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Marsov izazovan aspekat sa Uranom donosi vam prepreke i komplikacije. To se ne odnosi samo na posao, nego i na finansije. Do kraja nedelje sve će delovati neizvesno i labavo, pa ne treba mnogo da se zalećete prilikom donošenja odluka.

Ljubav – Venera u Vodoliji je drastično promenila i vaša i partnerova osećanja. Sloboda je ključna, pa vam ne pada na pamaet da se skrasite. U ovom periodu biste samo upoznavali nove ljude i družili ste. Dakle, ljubav može da vam se dogodi samo iz prijateljstva.

Zdravlje – Slabije.

 

BIK

Posao Venera u destom polju u aspektu sa Uranom donosi velike promene na radnom mestu. To su promene profesionalnog usmerenja, ali i rukovodstva. Sve što ste mislili da je sigurno, zapravo je promenljivo. Na vama je da se prilagodite situaciji koja vam baš ne odgovara. Oslonite se na prijatelja u znaku Ribe.

Ljubav – Ljubav trpi zbog dešavanja na poslu. Pod stresom ste, pa niste sposobni da se obavežete bilo kome. U ovom periodu pokušajte da održite odnos bez rasprava.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao – Do kraja sedmice, Merkur u Ribama doneće vam krizu jer ćete želeti da odustanete od svega. Ne samo što ste se ulenjili, nego ne vidite perspektivu stvari na radnom mestu. Ta prolazna kriza završiće se krajem sedmice, kada ćete osetiti da se stvari vraćaju na svoje mesto.

Ljubav – Parner pokušava da vam daje savete o poslu, a to nije ono što vam treba u ovom periodu. Zatvoreniji ste nego inače, a prolazite kroz emotivne krize. Ostanite pribrani do kraja nedelje kada će sve delovati bolje.

Zdravlje – Sklonoste virusima.

 

RAK

Posao – Pred vama je povoljna sedmica. Imate mogućnost da budete kreativni na poslu, pa spojite lepo i korisno.  Imaćete odličnu saradnju sa Ribama. Nije dobra period za rizična ulaganja.

Ljubav Saturn u aspektu sa Venerom doprinosi da se prisećate prošlosti i ne možete da krenete napred. To nije dobra stvar i poželjno je da se fokusirate na sadašnjost. Nije dobar period za početak nove romanse.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

LAV

Posao – Planete u Vodoliji vam ne odgovaraju, pa niste zadovoljni situacijom na poslu. Imate krizu u poslovnom partnerstvu. Osećate da je vreme za promene ali ne znate još tačno kakve. Ono što će vam odgovarati je prilika za putovanje.

Ljubav – Najbolje se trenutno osećate kada ste sami. Zapravo, onda kada imate više vremena za sebe. Ovo nije period u kojem može da vam se dogodi nova ljubav, nego preispitujete stvari uz prošlosti.

Zdravlje – Osetljivo.

 

DEVICA

Posao – Na poslu se vraćate na neki stari sistem rada, koji će vam možda biti naporan, ali je na vama koliko ćete da se trudite. Radićete više stvari istovremeno, pa će vam tempo biti naporan. Budite istrajni i odgovorni.

Ljubav – Maštate više nego inače, pa ste skloni idealizaciji osobe koju volite. Ne vidite jasne činjenice, ali to će da se promeni do kraja nedelje. Partner do koga vam je stalo je u "svom svetu" i to vam pomalo smeta.

Zdravlje – Slabije.

 

VAGA

Posao – Venera u Vodoliji donosi vam kreativniji period, ali i prepreke na poslu. Očekujte neko iskušenje ili komplikaciju prilikom realizacije ciljeve. Saturn u aspektu sa Venerom stavlja vas na test i usporava realizaciju ciljeva. Na vama je da ne odustanete.

Ljubav – Ovo je znatno bolji mesec za ljubav nego januar i februar. Ako ste slobodni, konačno ćete upoznati nekoga. Ako imate porodicu, vreme je da pokažete kakav  ste roditelj ili proširite istu.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Mars i Venera u Vodoliji vam ne dogovaraju, pa ste mrzovoljni i nemate nergije da se borite sa bilo kakvim problemima na poslu. Najbolje bi bilo da odete na odmor i prikupite energiju za budući periodu. Imaćete česte rasprave sa zaposlenima.

Ljubav – Mars i Venera u Vodoliji donose vam krizu u ljubavi. Što više budete pokušavati da naterate partnera da bude privržen, biće veći problem. Ovo je period u kojem je svaka ljubav na  testu i zahteva slobodu i puštanje. Najbolje bi bilo da smanjite pritisak.

Zdravlje – Slabije.

 

STRELAC

Posao – Pred vam je perid dinamične komunikacije. Telefon će vam zvoniti non-stop, a pojedini razgovori biti suvišni. Imate velike planove, a razmišljate o pokeratnju samostalnog biznisa. Ipak, Venera u aspektu sa Saturnom ukazuje da vam je dosta nekih stvari na poslu koje ne možete da promenite.

Ljubav – Moarte da sačekate kraj sedmice kako bi emotivna situaicja bila jasnija. Merkur u Ovnu doneće vam konkretniju inicijativu i susrete na mestu javnog tipa. Tokom sedmice nemojte da se začudite ako vam sve bude bilo maglovitno i nejasno.

Zdravlje – Solidno.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Aspekti Saturna, Venere i Marsa doprinose da naredne nedelje morate da budete obazrivi sa ulaganjima. Imate potrebu da ulažete novac, pa vodite računa jer nije dobar momenat za podizanje kredita.

Ljubav – Saturn i Venera donose vam važnu lekciju u ljubavi, pa morate da naučite da je briga o nekome iznad ljubavi. Vi to već znate, ali vas Saturn sada stavlja na razna iskušenja. Osoba do koje vam je stalo verovatno ima finansijske probleme.

Zdravlje – Slabije.

 

VODOLIJA

Posao – Planete u Vodoliji donose vam period pun promena. Sunce u Ovnu treba da iskoristite za pregovore u nedelji koja dolazi. Ono što ćete osetiti da sve ide teže nego što ste planirali, jer vas Saturn stavlja na test izdržljivosti.

Ljubav – Sunce u Ovnu podrazumeva da će vaš odnos sa partnerom sigurno da bude pred izazovom da se pomeri sa mrtve tačke. Ovo je vreme kada treba otvorenije da porazgovarate o onome što vas muči. Ukoliko ste slobodni, povratak na staru romansu nije rešenje.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Pixabay

RIBE

PosaoNedelja koja je pred vama je odlična za novac. Možete lako da dobijete povišicu ili ponudu za bolje plaćen posao. U odličnom ste periodu da radite kreativniji posao koji bi vas više ispunjavao kao osobu. Mogućnost napredovanja u karijeri.

Ljubav – Merkur krajem nedelje ulazi u Ovna, što znači da će osoba do koje vam je stalo konačno da "promeni ploču" i uloži više inicijative. To će vam se dopasti jer će biti više konkretnih akcija.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija