• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

22:00

KAKO SE SLAŽU DVA BIKA? Nije idealna KOMBINACIJA, ali je OSTVARLJIVA

Pixabay

Horoskop

KAKO SE SLAŽU DVA BIKA? Nije idealna KOMBINACIJA, ali je OSTVARLJIVA

Podeli vest

Ako ste se pitali kako se slažu dve osobe koje su rođene u istom znaku, odnosno dva Bika, astrolozi odgovaraju na vaše dileme

Što se polja posla tiče veoma stabilna i potencijalno izuzetno dugotrajna profesionalna saradnja je moguća i u praksi izvodljiva između osoba rođenih u ovom znaku. Nije idealna ali je ostvarljiva.  Praktična svest bazirana na logici i realnosti, daje dobru osnovu za sklapanje poslovnih dogovora i kvalitetan zajednički rad, koji se lako može prepoznati u svim životnim sferama gde su rezultati merljivi i golim okom.

Deo gde može doći do zatezanja konca, odnosi se na slepo praćenje realnih parametara obe strane, što na kraju prelazi u tvrdoglavost i kako niko ne popušta, sve ide težim i zaobilaznim putem. Ipak, bez obzira na eventualne poteškoće za ovaj poslovni tandem nema nepremostivih prepreka, pišu Astrouluge.com

Foto: Pixabay

Bik

Žargonski rečeno teranje inata je osetljiva tačka za prijateljsko druženje, a još veće probleme može praviti na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Preciznije rečeno – ovde je osnovni ljubavni princip stabilnost i sigurnost, i dok se obe strane trude da je održe sve ide svojim prirodnim tokom. Bitna je i što veća sličnost u navikama, jer tipični Bikovi nemaju veliku prilagodljivost, ali kada se svako ukopa u svoj rov bez obzira na sve podudarnosti, onda nastaje situacija gde niko ne popušta, i gde inat pokazuje onu najružniju stranu. Potencijalno slabu kariku predstavljaju ravna linija i uljuljkanost u već postavljene dobre osnove zajedničkog života.

Se*sulani život dva Bika je na zavidnom nivou. Strast, emocije, romantika i uživanje u međusobnim dodirima učiniće Vaš seksualni život veoma uzbudljivim. Setite se samo koliko volite da uživate i šta bi Vam sve prijalo kako u krevetu tako i izvan njega, pa sve to priredite i Vašem partneru i siguno nećete pogrešiti. Hrana, romantična muzika, slatkiši sve to može dodatno začiniti trenutke koje provodite zajedno. Kada jedno od Vas preuzme inicijativu vaša veza će biti mnogo bolja i kvalitetnija.

Najvažniji savet za ovu kombinaciju je kontrola tvrdoglavosti koja je veoma izražena kod Bika. Ako to uspeju da usklade mogu funkcionisati dugo na obostrano zadovoljstvo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija