• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2022

20:34

SUPERMESEC IM DONOSI ŽIVOTNI PREOKRET! 4 horoskopska znaka će doživeti promene na EMOTIVNOM PLANU!

Pixabay

Horoskop

SUPERMESEC IM DONOSI ŽIVOTNI PREOKRET! 4 horoskopska znaka će doživeti promene na EMOTIVNOM PLANU!

Podeli vest

Sa Venerom u Lavu 4 horoskopska znaka očekuje lepe vesti i promene na ljubavnom planu

Pun mesec, odnosno supermesec nekome je doneo nesanicu, glavobolju i nervozu, a nekima u narednim danima slede lepe vesti po pitanju ljubavi.

Kako ističu astrolozi, uz Veneru koja je juče zakoračila u Lava gde ostaje do 5. septembra pa 4 horoskopska znaka u narednim danima očekuju vrele lepe promene u emotivnom životu.

Foto: Shutterstock

Posle brojnih zavrzlama i problema koje ste imali na polju ljubavi

Device

Posle brojnih zavrzlama i problema koje ste imali na polju ljubavi, konačno možete da odahnete. Stuži lepi dani i za vas. Ovo razdoblje za vas je dobar period za početak novih, sudbinskih veza. Samo ne upadajte u paranoju i ne analizirajte previše kako vi to umete.

Strelac

Jupiter u vašem polju sreće najbolja je pozicija za ljubav. Mesec vam donosi lepo emotivno raspoloženje, osmeh neće silaziti s vašeg lica bez obzira na to da li ste već u vezi ili se nadate novoj ljubavi. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da obrate pažnju na nekog iz kruga prijatelja, čeka ih neko ko ih razume bolje nego što misle.

Jarac

Jarčevi se dobro osećaju i ovaj period treba da iskoristite za zasluženi odmor sa partnerom. Jarčevi koji su u ozbiljnoj vezi planiraće venčanje, a oni koju su već u braku mogu da računaju na lepe vesti po pitanju dece. Ne brinite za posao čeka vas unapređenje.

Foto: Shutterstock

Ribe

Drage Ribe, Venera je uplovila u vaše prirodno 5. polje ljubavi, a vi već kao da ste na 7. nebu. Zato maksimalno uživajte i prihvatite sve darove neba. Ribe koje su već u vezi ili braku stalno se ljute na partnera jer se osećaju zapostavljeno. To je samo varka, znate vi dobro koliko vas voli i zato ne pravite dramu bez potrebe.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija