• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 14. SEPTEMBAR: Škorpije bi trebalo da povedu računa o ponašanju, a OVAJ ZNAK očekuju stomačne tegobe!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 14. SEPTEMBAR: Škorpije bi trebalo da povedu računa o ponašanju, a OVAJ ZNAK očekuju stomačne tegobe!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte. Moguća kratka afera. POSAO: Imaćete problema na poslu, moguće zbog loše strategije nadređenih. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Vi ste talentovana i kreativna osoba, što će danas doći do izražaja. POSAO: Desiće se promene nabolje, ali mogući su nesporazumi sa kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Loše ste volje, ne priča vam se ni sa kim i sve to loše utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Nezadovoljstvo u vama ključa. ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

RAK

LJUBAV: Ne znate kako da pokažete nekome da vam se dopada. POSAO: Bićete okupirani promenama koje su vam najavljene na poslu. ZDRAVLJE: Nervoza.

Foto: pexels.com

Rakovi će biti nervozni

LAV

LJUBAV: Preispitajte se koliko pažnje posvećujete drugima i da li ste krivi za trenutnu situaciju u vezi. POSAO: Ne pozajmljujte novac. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Vaša kritičnost nikada vam nije dobro činila kada je ljubav u pitanju. POSAO: Pazite se kolega. Neko vam radi iza leđa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Komplikacije u odnosu zbog različitih potreba i želja. POSAO: Mogući administrativni problemi koje nikako da rešite. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Povedite računa o ponašanju. Bije vas loš glas, zato je jedna osoba u dilemi. POSAO: Očekujte nagradu. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Moguća je nestabilnost ili konflikt u odnosu, koje ćete uspeti da prevaziđete. POSAO: Zbog drugih nikako da nastavite sa planom. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Konačno očekujte poziv za susret. Prijaće vam promena. POSAO: Ne stojite najbolje sa kolegama. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Desiće se neke negativne promene u vašem ljubavnom životu. POSAO: Imaćete uspeha u sferi posla, moguće u vezi s marketingom i javnim nastupom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Moguća razdvojenost od partnera, ali i novo poznanstvo. POSAO: Imaćete problema u tome da ostvarite svoje planove iako ćete biti vrlo uporni. ZDRAVLJE: Slabo varenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija