• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 17. SEPTEMBAR: Ovnovi će imati problema sa nadređenima, a OVOM ZNAKU je potrebno više odmora!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 17. SEPTEMBAR: Ovnovi će imati problema sa nadređenima, a OVOM ZNAKU je potrebno više odmora!

Podeli vest

Saznajte šta će vam se dogoditi u danu koji predstoji

OVAN (21.03 - 20.04)

LJUBAV: Zbog nesrećnog spleta okolnosti opet će izostati susret s osobom koja vas je zaintrigirala. POSAO: Danas ćete imati problema s nadređenima. ZDRAVLJE: Bolje se osećate.

BIK (21.04 - 21.05)

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti osoba koja nosi uniformu ili možda neko mnogo stariji od vas. POSAO: Pripazite kako trošite novac i potražite pomoć da biste se izvukli iz dugova. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI (22.05 - 21.06)

LJUBAV: Nemojte previše očekivati iako su moguće neke lepe prilike. POSAO: Niste zadovoljni. Trebalo bi da razmislite o alternativama. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK (22.06 - 22.07)

LJUBAV: Danas će vam biti prijatno u društvu. Ne izbegavajte poziv koji stiže. POSAO: Neko će pogrešno razumeti vaše reči. Problemi u uslužnim delatnostima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: pexels.com

Rakovima će opasti imunitet

LAV (23.07 - 23.08)

LJUBAV: Bićete zainteresovani za ljubav, ali i frustrirani jer sa druge strane nema inicijative. POSAO: Odustanite da glumite autoritet i otvoreno pričajte šta vas muči. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

DEVICA (24.08 - 23.09)

LJUBAV: Potrudite se da mirnim putem rešite nesporazume. Nekima predstoji raskid veze. POSAO: Moguće je da ćete dobiti neku priliku za napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA (24.09 - 23.10)

LJUBAV: Danas je bolje da ćutite i da ne pokušavate da planirate nikakve zajedničke akcije. POSAO: Povoljan dan za uspešan završetak planova. ZDRAVLJE: Glavobolja.

ŠKORPION (24.10 - 22.11)

LJUBAV: Ne stižete da se bavite ljubavnim životom zbog obaveza. Partner se oseća zapostavljeno. POSAO: Mnogo radite, a izdaci su sve veći. Nešto treba da menjate. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

STRELAC (23.11 - 21.12) 

LJUBAV: Partner bi mogao da potraži ljubav negde drugde, jer mu vi ne pružate dovoljno pažnje. POSAO: Biće razloga za zabrinutost, ali imajte u vidu da je kriza kratkotrajna. ZDRAVLJE: Umor.

Foto: pexels.com

JARAC (22.12 - 20.01)

LJUBAV: Zanemarićete romantiku zbog nekih drugih stvari. POSAO: Moguće manje promene ili manji uspeh na polju karijere. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA (21.01 - 19.02)

LJUBAV: Ovo je nepovoljan period za ljubav. Budite strpljivi. POSAO: Ako odugovlačite sa promenama, biće još gora situacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE (20.02 - 20.03)

LJUBAV: Lako ćete prevazići nesuglasice. Predstoji vam kratak put, možda u inostranstvo. POSAO: Prihvatite ponudu koja vam iznenada stiže. ZDRAVLJE: Prehlada.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija