• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2022

13:25

EVO ŠTA NUMEROLOZI NAJAVLJUJU ZA 2023. GODINU!  Očekuju NAS velike PROMENE!

Pixabay

Horoskop

EVO ŠTA NUMEROLOZI NAJAVLJUJU ZA 2023. GODINU! Očekuju NAS velike PROMENE!

Podeli vest

Ako je broj vašeg životnog puta jedan, 2023. godina je sigurno vaša. Dok devetke ostavljaju sve što im ne služi sa strane i idu u nove pobede

Veruje se da svaka godina ima svoj broj i da je predstavljena različitim energijama. Sabiranjem svih brojeva u godini dobijate jedan ukupan broj. Na primer, 2022. je bila godina 6 (2+0+2+2), koja je govorila o ljubavi, samopoštovanju, postavljanju temelja i otpuštanju veza. 2023. će biti godina broja 7 — to podrazumeva rast, mudrost, individualizm i samosvest.

Foto: Shutterstock

Nova godina

Šta predstavlja broj 7

Svi mi težimo da tražimo ili čak samo primetimo određene brojeve u svakodnevnom životu. Anđeoski brojevi su svuda - 11:11 na satu, 333 na adresi ili 888 na nečijoj registarskoj tablici. U numerologiji, broj 7 (ili 77 ili 777) je prilično značajan. Predstavlja punoću, potpunost, dostignuće i unutrašnju mudrost. Ako vidite broj 7, samo znajte da ste na putu rasta, pozitivnih promena, znanja i dostignuća. 2023. govoriće o našoj unutrašnjosti. Pozvani smo da slušamo svoje unutrašnje ja i svoju intuiciju. Rastemo, učimo i postižemo sve.

Međutim, u zavisnosti od broja vašeg životnog puta, ova godina će za svakoga biti drugačija.

Ukoliko želite da saznate koji je broj vašeg životnog puta, postupak je sledeći:

on se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5. 1995 – 1+5+5+1+9+9+5 = 35 – 3+5 = 8.

Životni put 1

U numerologiji, broj 1 predstavlja promenu. Bilo da se krećete u novom pravcu ili nastavljate istim putem, spremni ste za nešto novo i drugačije. Očekujte promenu karijere ili samo ogromnu promenu u vašoj ulozi na poslu ove godine. Uđite u svoju sebičnu eru. Sanjaj velike snove. Idite za onim što želite i za onim što zaslužujete. Vi ste glavni lik ove godine.

Životni put 2

Broj 2 predstavlja poverenje i usklađenost. Ove godine ćete možda naučiti mnogo o svojim odnosima - sa sobom i sa drugim ljudima. Možda ćete se ove godine osećati više usklađeno sa ljubavlju, pa iskoristite tu energiju što bolje možete. Verujte ovom putu! Verujte sebi i verujte drugima i njihovim namerama.

Životni put 3

Broj 3 predstavlja kreativnost, duhovnost i unutrašnju istinu. Razmislite o istraživanju nekih kreativnih poduhvata, ako već niste. Ova godina predstavlja korak u novi prostor i bolje razumevanje svojih snova. Idite u avanturu ili upoznajte nove ljude. Dobijte novu perspektivu i pokušajte da iskoristite svoju duhovnu stranu.

Foto: Shutterstock

Nova godina

Životni put 4

Broj 4 predstavlja istinu i unutrašnju mudrost. Može biti teško prihvatiti samosabotažu i preuzeti odgovornost, ali ove godine biće vam moguće da to učinite. Ove godine ćete postići uspeh, ali samo ako ste pametni i iskreni prema sebi u pogledu toga šta funkcioniše, a šta ne, osećaćete se pozvanim da se smirite i sredite svoje prioritete.

Životni put 5

U numerologiji, broj 5 se odnosi na transformaciju i unutrašnju snagu. Potrebna su prilagođavanja i spremni ste da napravite velike promene. Ići ćete u tu avanturu i izaći ćete van svoje zone udobnosti. Takođe ćete učiniti mnogo lečenja i rasta, konačno verujući u sebe.

Životni put 6

Broj 6 u numerologiji predstavlja ravnotežu, samopouzdanje i unutrašnji mir. Možda ste 2022. prošli kroz veliku životnu promenu — veliki potez, raskid ili novi posao. U 2023. ćete biti vođeni da verujete ovom procesu i zajašete talas svega kroz šta ste prošli. Sve će se uravnotežiti i doći na svoje mesto. Samo budite strpljivi.

Životni put 7

Kao što je gore pomenuto, broj 7 se često odnosi na postignuće i potpunost. 2023. će se odnositi na pravljenje promena u vašem životu, a zatim na obradu tih promena. Uprkos svim pitanjima i sumnjama koje možda imate, trebalo bi da imate veru da će sve biti dobro.

Foto: Shutterstock

Nova godina

Životni put 8

Broj 8 predstavlja naporan rad, odgovornost i uspeh. Možda ćete otkriti da će 2023. biti vaša godina uspeha, više na materijalistički način. Zato budite sigurni da su vaše finansije u redu! Sada je vreme da pokažete svoju snagu kako biste mogli da dobijete stvari koje zaslužujete. Vaš trud će se isplatiti.

Životni put 9

U numerologiji, broj 9 predstavlja završetak i novi početak. 2023. puštate sve što vam više ne služi. Slušajte svoju intuiciju. Ako postoji veza ili posao koji je otrovan i iscrpljujući - pustite ga. Zatim, budite otvoreni za nova iskustva, nove ljude i nove početke.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)
Live TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Ostavila je brojne uloge u kultnim filmovima i serijama. U specijalnoj emisiji Informer TV glumac Irvan Mensur, sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, Ivana Vujić, bivša direktorka Narodnog pozorišta i Molina Udovički Fotez, umetnički direktor drame Narodnog pozorišta.

20.09.2024

21:01

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)
Live TV

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)

Mosadu je cilj da utera strah u kosti stanovništvu. Trenutno se pola Bliskog istoka ustručava da uključi mobilni telefon, pa čak i kućne uređaje. U narednih mesec dana treba da se održi nešto što je nazvano "Poslednji test za čovečanstvo" gde će se utvrditi da li je već sada veštačka inteligencija pamentija od ljudi. Rezultate istraživanja nećemo saznati. Na ove teme u emisiji "Otvoreni studio" govorili su ekonomista Bojan Dimitrijević, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i istoričar Goran Šarić.

20.09.2024

20:18

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18