• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

14.01.2023

19:16

NAKON 30 GODINA STIŽE SATURN U RIBAMA! Sledi nam poseban, božanski proces - astrolog otkriva detalje!

Horoskop

NAKON 30 GODINA STIŽE SATURN U RIBAMA! Sledi nam poseban, božanski proces - astrolog otkriva detalje!

Podeli vest

Astrolog Marjana Mašanović ističe da će naredni period biti posvećen pravilnom "korišćenju sebe"

Svaki astrološki događaj, donosi nešto posebno, a naročito ukoliko se nije dugo ponavljao, poput ovog.

Astrolog Marjana Mašanović otkrila je da početkom marta dočekujemo Saturna u Ribama, i toposle 30 godina.

- Ubrzo, od aprila mu se pridružuje jaka intenzivna energija ostalih planetarnih postavki. Obeležiće nam period od naredne skoro 3 godine - navodi astrolog i nastavlja:

- Ključno pitanje je da li koristiš sebe?

Nije da li si uspela/o u svojim ciljevima, planovima, namerama itd, nije da li si srećna, ispunjena, isceljena zaodovoljna, ostvarena, nije koliko si ne zavisna, samostalna, situirana, uspešna... nego da li koristiš sebe?

Možeš biti sve prethodno napisano, ali ne znači da koristiš sebe.

Koristiti sebe znači da li iz sebe crpiš svoje sposobnosti, mogućnosti, talente, u skladu sa okruženjem i sobom, na bezbedan način po sebe i okruženje, sa merom i jasnom namerom, iskrenošću, bez manipulisanja sebe i drugih.

Da li proanaliziraš sa jasnim uvidima i otvoreno, svoje razloge i prauzroke, zašto se nešto baš tako dešava, sa svešću da možeš sebi da kreiras svoju realnost iz pozicije u kojoj si, bez obzira na okolne faktore, ljude i događaje.

Foto: Pixabay

Saturn u Ribama

Kreiranje realnosti nije samo rešavam problem ili dolazim na dati cilj, nego i implementiranje svojih sposobnosti kao osobe i duše u shvatanje realnih dešavanja i osećaja koje se dešavaju u datom trenutku. Menjanje realnosti nije ponašaću se pozitivno i misliću pozitivno, nego naći dar u problemu.

A nikad se manje nismo koristili... zbog svih ometajućih faktora i nerealnih uverenja oko nas, društvo i njegove vrednosti, bolesti, hrana, tehnologija, vazduh, sistem po kom živimo, informacije i projekti koji su "na naše dobro", kosmička zračenja itd, itd...

Naredne skoro tri godine ništa drugo nije bitno šta god se dešavalo, osim kako se koristiš iznutra i koliko se zapostavljaš, dok ljudski ego uživa u ovozemaljskim uspesima, ili kuka nad ovozemaljskim neuspesima, ili kritikuje ovozemaljsko postojanje.

Kada se dođe do kraja jednog ciklusa, pogotovo Saturna u Zodijaku, važno je osvrnuti se, osvestiti unutrašnju empatiju i oprost prema sebi, skinuti krivicu, šta je trebalo, da li je trebalo, e da sam... i dati sebi blagonaklonost i poštovanje svega proživljenog, bilo ovako ili onako proživljeno.

Ovo je poseban, božanski, period sabiranja i integrisanja duhovno-materijalnih zbivanja i procesa - završava Marjana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija