• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Milena Krstajić

Autor: Informer

17.01.2023

08:50

STIŽE MLAD MESEC U VODOLIJI! 4 znaka će najviše osetiti njegov uticaj

printscreen

Horoskop

STIŽE MLAD MESEC U VODOLIJI! 4 znaka će najviše osetiti njegov uticaj

Podeli vest

U subotu, 21. januara očekuje nas prvi mlad Mesec u Vodoliji! Onima koji ne prate dešavanja na nebu ova informacija sigurno ništa ne znači, ali oni koji vole da zavire u astrologiju znaju šta taj aspekt donosi

Beogradski astrolog Željka Knežević kaže da će ovaj mlad Mesec biti posebno značajan za osobe rođene u znaku Vodolije, Lava, Bika i Škorpije. 

- Koliko god možete oslobodite se prošlosti. Da bi se nešto novo dogodilo, potrebno je da se otarasite ustajalih tokova i energije. Nema više retrogradnog Merkura koji nas vuče unazad. Sada je idealan trenutak da se okrenete budućnosti. Ovaj aspekt na nebu može da vam donese ogroman preokret u životu - objašnjava astrolog.

Evo kako će mlad Mesec uticati na sve znake Zodijaka.

OVAN

Mnogi Ovnovi sada treba da prodube svoja prijateljstva. Možda ćete sklopiti nova poznanstva koja vam posle mogu biti važna za poslovni napredak.

Foto: Pixabay

 

BIK

Kod vas se mlad Mesec dešava u oblasti karijere. Pazite šta radite jer će svi pogledi biti uprti u vas i vaše sposobnosti.

BLIZANCI

Ovaj mlad Mesec se kod vas dešava u sferi novih učenja, putovanja u inostranstvo, pa čak i nekih promena u pogledu na život. Poznanstvo sa strancima može biti dosta plodonosno u narednom periodu.

RAK

Kod vas je fokus na transformaciji. Mnogi Rakovi bi trebalo da se fokusiraju isključivo na sebe.

LAV

Ovaj aspekt će doneti novine na polju partnerskih odnosa i javnog života. Šta god da preduzmete napredak je zagarantovan.

DEVICA

Odličan je period da ustalite neke nove svakodnevne navike kako na poslu tako i u privatnom životu.

VAGA

Kod vas je ovaj mlad Mesec vrlo efektan posebno zato što pada u vaše polje ljubavi, zabave, razonode, sporta... Hobi i kreativnost lako možete da pretvorite u ozbiljan projekat.

Foto: Pixabay

 

ŠKORPIJA

Pojedine Škorpije mogu imati finansijsku i emotivnu podršku u porodici na koju nisu racunali. Iznenadenja su moguca.

STRELAC

Ovo je idealan period da pocnete sa ucenjem. Ukoliko treba da polažete ispit, pravo je vreme za to. Preporuka je da budete obazrivi u komunikaciji sa rodbinom i komšilukom.

JARAC

Na udaru je polje finansija. Možda ćete biti okupirani mislima kako i šta da uradite da biste imali novi izvor prihoda.

VODOLIJA

Ovo je vreme promena za vas. Sve što ste do sada želeli - možete. Učenje stranog jezika, odlazak u teretanu, dijeta - sve će vam poći za rukom.

RIBE

Potrebno je da sve nemire u sebi i svom domu sada počistite i okrenete novu stranicu u svom životu.

Bonus video:
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija