• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.03.2023

17:24

KAKVI su u LJUBAVI HOROSKOPSKI ZNACI? Strelac ne vidi ništa loše u malo flerta, a Škorpija kipi od ljubomore!

Freepick

Horoskop

KAKVI su u LJUBAVI HOROSKOPSKI ZNACI? Strelac ne vidi ništa loše u malo flerta, a Škorpija kipi od ljubomore!

Podeli vest

Škorpijama, iako sami znaju da zrače privlačnošću, će smetati ako je i partner takav. S druge strane, Jarčevi čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilnu vezu i skloni su da veruju partneru...

Horoskopski znaci su poznati po svojim karakteristikama, a to se odnosi i na njihovu ljubavnu prirodu. Svaki znak ima svoje prednosti i mane kada je ljubavni život u pitanju.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strasti i želji da preuzmu kontrolu. Kada se zaljube, spremni su da daju sve od sebe da impresioniraju voljenu osobu. Međutim, ponekad su previše impulsivni i brzo se zasite, pa veze sa Ovnom mogu da budu kratkog veka ako ne nađu nekoga ko može da prati njihov ritam.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i pouzdanosti. Kada se zaljube, učiniće sve što je potrebno da održe tu vezu. Takođe su veoma strastveni i senzualni, pa će svom partneru pokloniti mnogo pažnje i brige. Međutim, ponekad mogu da budu previše tvrdoglavi i nespremni da promene mišljenje, čak i ako to znači da će veza patiti.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj društvenosti i komunikativnosti. Vole da provode vreme sa ljudima i uvek su spremni da se zabave. Kada se zaljube, trudiće se da za partnera budu zabavni i zanimljivi. Međutim, ponekad mogu da budu previše neozbiljni i površni, pa će veza sa Blizancima biti uspešna samo ako nađu nekoga ko deli njihov smisao za humor.

Foto: Shutterstock

Sa Blizancem je važno da delite isti smisao za humor

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i emocionalnoj dubini. Kada se zaljube, svojim će partnerima posvetiti mnogo pažnje i brige, i biće veoma nežni i brižni prema njima. Međutim, ponekad mogu da budu previše emotivni i preosetljivi, pa će veza sa Rakom biti uspešna samo ako imate puno strpljenja i razumevanja.

Lavovi

Lavovi su poznati po svom samopouzdanju i strasti. Kada se zaljube, pokloniće svojim partnerima mnogo pažnje i brige, i trudiće se da ih impresioniraju na svaki način. Međutim, ponekad mogu da budu previše egocentrični i ne žele da dele pažnju sa svojim partnerom, pa će veza Lava biti uspešna samo ako pronađu partnera koji može da se nosi sa njihovim samopouzdanjem i ne oseća se zapostavljeno.

Device

Device su poznate po svojoj analitičnosti i praktičnosti. Kada se zaljube, uložiće mnogo truda i pažnje da osiguraju da veza bude uspešna. Oni su veoma odani i pouzdani partneri koji će svom partneru posvetiti mnogo pažnje i brige. Međutim, ponekad znaju da budu previše kritični i zahtevni, pa će veza sa Devicom biti uspešna samo ako razumete njihovu želju za savršenstvom.

Foto: pexels.com

Kod Device treba da razumete njihovu želju za savršenstvom

Vaga

Vage su poznate po svojoj druželjubivosti i želji za harmonijom. Kada se zaljube, pokušaće da nađu ravnotežu između svojih potreba i potreba partnera. Oni su veoma romantični i strpljivi partneri koji će učiniti sve što je potrebno da održe srećnu vezu. Međutim, ponekad mogu da budu previše neodlučni i nespremni da donose teške odluke, što može da dovede do problema u vezi.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strasti i intenzivnim emocijama. Kada se zaljube, oni su veoma posvećeni i strastveni partneri koji će učiniti sve što je potrebno da osiguraju uspeh veze. Međutim, ponekad mogu da budu preterano ljubomorni i posesivni, što može da izazove probleme u vezi.

Strelac

Strelac je poznat po svom slobodnom i avanturističkom duhu. Kada se zaljube, pokušaće da nađu partnera koji deli njihovu strast prema putovanjima i otkrivanju novih stvari. Oni su veoma strastveni i uzbudljivi partneri, ali ponekad mogu da budu previše neodgovorni i ne žele da se obavežu na duge staze.

Foto: Shutterstock

Sa Vodolijom je važno povezati sa na emotivnom nivou

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj disciplini i posvećenosti. Kada se zaljube, biće veoma ozbiljni i odani partneri koji će se truditi da obezbede sigurnost i stabilnost u vezi. Međutim, ponekad mogu da budu previše ozbiljni i zatvoreni, pa će veza sa Jarcem biti uspešna samo ako nađete način da vam se otvore.

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj originalnosti i nezavisnosti. Kada se zaljube, pokušaće da nađu partnera koji deli njihova interesovanja i nezavisnost. Oni su veoma inovativni partneri koji će uvek biti otvoreni za nove ideje i promene. Međutim, ponekad mogu da budu previše nepristupačni i udaljeni, tako da će veza sa Vodolijom biti uspešna samo ako nađete način da se povežete sa njima na emotivnom nivou.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj osetljivosti i empatiji. Kada se zaljube, biće veoma nežni i brižni partneri koji će se truditi da im pruže mnogo ljubavi i pažnje. Oni su veoma maštoviti i romantični partneri koji će uvek biti spremni da izraze svoja osećanja. Međutim, ponekad mogu da budu previše emotivni i ranjivi, što može da dovede do problema u vezi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija