• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

09.04.2023

10:00

KAKO SE SVAĐATE? Astrolog Goca Dragišić otkriva da svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku, ali jedan je posebno nezgodan!

Pixabay

Horoskop

KAKO SE SVAĐATE? Astrolog Goca Dragišić otkriva da svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku, ali jedan je posebno nezgodan!

Podeli vest

Veruje se da su Bikovi u svađi posebno nezgodni, s obzirom na to da su tvrdoglavi, ali i spremni dobro da promisle, što im osigurava pobedu u raspravi.

Svako nekada dođe u situaciju da mora ili želi da se svađa, a numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva kako se horoskopski znaci ponašaju u takvim situacijama:

OVAN

Ako ste Ovan, malo je verovatno da ćete odustati od svađe kada ste ljuti ili uznemireni. Pod upravom Marsa, planete akcije i agresije, ne plašite se da kažete šta vam je na umu. Čak i kada znate da grešite, teško vas je ubediti da vidite stvari iz druge perspektive. Iako nesuglasice mogu biti intenzivne, jednako brzo ćete oprostiti i zaboraviti kada se stvari ohlade.

BIK

Bik je poznat po tome što je jedan od najtvrdoglavijih u Zodijaku. Kada se posvađate, zakopate se petama u zemlju i držite činjenica situacije. Niste toliko zainteresovani za pronalaženje rešenja, koliko ste zainteresovani da isterate stvari na svoj način. A pošto znate kako da usporite i promislite, gotovo vas je nemoguće pobediti u borbi.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

Blizanci će brzo saseći svog neprijatelja, oštrim rečima i duhovitošću. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, ne plašite se da "prozovete" ljude. Ljudima je teško da znaju šta mogu da očekuju od vas dok se svađaju. Vaša promenljiva ličnost olakšava vam da brzo razmišljate u hodu, tokom rasprave. Ipak, ako postoji jedna stvar koja je sigurna, to je da ne ostajete dugo ljuti. Ljutnja nije vaša osobina.

RAK

Rakovi mogu biti nemilosrdni tokom svađa. Skloni ste da koristite svoje emocije da biste pokolebali druge ili manipulisali ljudima da biste dobili ono što želite, čak i ako vaš pristup može biti brižan i pun poštovanja. Iako možda nećete izgovoriti svoj bes naglas, to ne znači da nemate agresivnu stranu, ako vas previše guraju.

LAV

Lav nema problema sa rešavanjem sukoba. Znate gde se nalazite u većini pitanja i nećete gubiti vreme da se dokazujete drugima. Međutim, vaša nefleksibilna priroda ponekad vas može frustrirati u svađi. Ako se svađa sa Lavom zahukta, stvari će postati glasne i strastvene. Skloni ste da budete dramatični i teatralni u svom izrazu, ali brzo se izvinite, ako shvatite da niste u pravu.

DEVICA

Device ne vole da budu zle ili da započnu veliku svađu, pa ste skloni da budete veoma pasivno-agresivni. I dok se nikada ne stidite intelektualne debate, mrzite kada rasprave postanu napete ili glasne. Kada dođe do neslaganja, volite da ostanete mirni i da se držite detalja. Sve u svemu, prilično ste opušteni i niste ljubitelj otvorenog sukoba, tako da ne gubite hladnokrvnost često.

Foto: Shutterstock

svađa

VAGA

Ako Vaga bude svedok nečeg nepravednog, vi ćete uskočiti da igrate sudiju. Vaša harmonična priroda znači da imate tendenciju da dajete prednost drugima u odnosu na svoje želje u odnosu na svoje želje. Vama vlada Venera, planeta ljubavi i harmonije, tako da je vaš prvi instinkt da pronađete rešenje za svađu. Više volite da nađete rešenje koje odgovara svima i da raspršite napetu situaciju pre nego što stvari krenu u spiralu.

ŠKORPIJA

Škorpija razume osnovnu društvenu dinamiku i tajne u bilo kojoj grupi, bolje od većine, što ide u vašu korist. Nećete bežati od svađe, međutim mnogo ste lukaviji i pažljiviji u svojim interakcijama. Škorpija ne traži borbe, vi birate svoje bitke mudro. Više volite da prvo posmatrate druge, pre nego što uđete pravo u sukob.

STRELAC

Strelac je znak mudrosti i zato vi mrzite da pogrešite. To znači da nećete zaista započeti svađu, dok niste sigurni da ste u pravu. Međutim, nećete se suzdržati ako druga osoba počne da baca jeftine provokacije. A kada stvari počnu, teško vam je da stanete, dok poslednja reč ne bude vaša, tako da svađa sa vama može da traje satima. Neće biti vikanja, umesto toga se oslanjate na činjenice, logiku i malo harizme, da biste preneli svoju poentu.

JARAC

Ono što je teško u svađi sa Jarcem je to što možete biti malo bezosećajni. Skloni ste da teško prihvatite tuđe poglede na stvari i često se ponašate odbojno. Jarac može postati toliko fokusiran na pronalaženje rešenja, da zaboravi na svoja osećanja. Iako možete biti zaista tvrdoglavi, najčešće samo želite ono što je najbolje za sve.

Foto: Freepick

VODOLIJE

Vi ste skloni tome da budete duboki mislioci, pa ćete raspravi pristupiti logično i sa ciljem pronalaženja rešenja. Zainteresovani ste za poglede drugih i otvoreni ste da čujete suprotna mišljenja sa svih strana. Skloni ste da izbegavate emocionalno izražavanje tokom sukoba i umesto toga prelazite u režim popravljanja, odnosno na to kako ćete moći da rešite bilo koji konflikt koji treba da se reši. Tokom svađe možete ispasti ravnodušni ili povučeni.

RIBE

Ribe su veoma osetljive i saosećajne osobe. Ulažete mnogo truda u svoje odnose i mrzite konfrontaciju bilo koje vrste. Kao vodeni znak, vi ste prizemni i dajete sve od sebe da se prema drugima odnosite ljubazno i pažljivo, kako biste izbegli dramu. Ribe lako opraštaju i iskreno vole. Biće potrebno mnogo pritisaka na vaše dugmiće, pre nego što puknete. Dakle, kada uđete u raspravu, prvo vodite svojim emocijama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija