• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

13.04.2023

22:45

NAJSE*SEPILNJI HOROSKOPSKI ZNACI! Astrolog Goca Dragišić otkriva ko se nalazi na ovoj listi - da li ste među njima?

Shutterstock

Horoskop

NAJSE*SEPILNJI HOROSKOPSKI ZNACI! Astrolog Goca Dragišić otkriva ko se nalazi na ovoj listi - da li ste među njima?

Podeli vest

Ukoliko je vaš horoskopski znak Ovan, Škorpija, Strelac ili Jarac, smatra se da zračite se*sepilnošću koja privlači suprotan pol.

Numerolog i astrolog Goca Dragišić, sastavila je listu najse*sepilnijih horoskopskih znakova. 

Da li ste među njima?

OVAN

Seksepilnost Ovna proizilazi iz njene radne etike. Kada je suočena sa konkurencijom, nikad ne beži. Ona trči do starta i bljesne svojim samouverenim osmehom. U tom trenutku, sve su oči uprte u nju. I ona to voli.

ŠKORPIJA

Škorpionova tajanstvena strana, čini je pakleno se*si. Može biti kul i sabrana, ali ako je precrtaš, pobrinuće se da platiš. Nešto u njenoj strasti da sazna istinu, daje ti do znanja da je strastvena i za druge stvari. Ali koliko god želi da zna istinu, čuvaće i tvoje tajne.

Foto: Shutterstock

zavođenje

STRELAC

Žena Strelac, ona te takođe drži na nogama. Ona igra igru i najbolja je u tome. Nikada ne želi da njeni budući partneri postanu samouvereni, pa se ponaša hladno i tera ih da uvek nagađaju.

JARAC

Žena u znaku Jarca je se*si jer je ozbiljna. Ona ima visoke standarde, pa dok traži onog pravog, svi ostali padaju u strahu. Ona je se*si jer ne želi tebe, ali ti ipak želiš nju. Ona je neodoljiva i ona to zna. Najse*si je kad se pretvara da nekoga ne želi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija