• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.07.2023

14:00

Zašto volimo Vage? Astrolog otkriva 6 razloga, da li su i vas očarale?

Shutterstock

Horoskop

Zašto volimo Vage? Astrolog otkriva 6 razloga, da li su i vas očarale?

Podeli vest

Vage svi vole. One su sedmi znak u Zodijaku, vazdušni znak i jedini predmet, kaže astrolog Jovana Vilimonović i pojašnjava zašto su svima omiljene.

Vage su uvek okrenute ka drugim ljudima i vole saradnju. Nije ih lako nagovoriti ni na šta, jer uvek razmisle da li je neka odluka dobra i za druge. Prave kompromise bez problema, piše astrolog  Jovana Vilimonović.

Društvene su

Vage vole da budu okružene ljudima koje vole. Mnogo im je bitno da se stalno druže. To im je osnovna potreba. Da ne budu same. Otvorene su i vole društvo, vole da pričaju sa svima, bitno je da im nije dosadno. Podnose svaku tešku situaciju tako da niko ne primeti da im nije baš sve tako lako. One su diplomate i odlične su u komunikaciji. Druženje i dobar razgovor im može ulepšati dan.

Foto: Shutterstock

Uvek omiljene u društvu

Harizmatične su

Pored toga što su društvene, one su i prilagodljive. Nije im teško da se dogovore sa osobama koje im nisu slične, jer im je najvažnije da budu fine, kulturne i da im niko ništa ne zameri. One su šarmantne i harizmatične. Uvek znaju šta kome treba da kažu. Lako izađu kao pobednik u svakoj raspravi. Vagama je veoma neprijatno ako se ništa ne dešava i ako nema kompromisa.

Brižne su

Vaga ne stavlja svoje potrebe na prvo mesto. Teško im je da kažu 'ne'. Empatične su i mnogo brinu o drugima. Ove osobine ih čine pouzdanim prijateljima i partnerima. Vaga žena će biti podrška snovima partnera i biće sa vama u svakoj teškoj situaciji.

Lako održavaju mir

Ako nešto Vaga mrzi to je konflikt. Uglavnom drugi ljudi mogu da ih uvuku u problem. Oni cene harmoniju i mir iznad svega. Vaga ima osobinu da lako rešava probleme sa diplomatskim stavom i zna kako da smanji tenziju. Ima argument za sve. Možete uvek da verujete Vagi jer je ona lojalna.

Foto: Shutterstock

Veliki su šarmeri

Kooperativne su

Vaga je predstavljena tasovima i ima jaku želju za mirom u svetu. U prirodi joj je sklonost ka saradnji. Život je lak i jednostavan sa njima. Ne žele da se svađaju sa drugima, to je njima ispod časti. Žena Vaga je uvek za spokoj i trudi se da svako u njenom okruženju bude srećan.

Estete su

Vage su kreativci i umetničke duše. Oni izražavaju inteligenciju kroz kreativnost i uglavnom su uključene u neke umetničke projekte. Imaju osećaj za lepo i viđene su u krugovima dizajnera, bilo da dizajniraju odeću, nameštaj  ili se bave dizajnom na internetu. Vole lepe stvari, luksuz. Elegantno se oblače i uvek su u trendu.

Da li ste se prepoznali ako ste Vaga?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija