• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

02.08.2023

08:22

Najtačniji novčani horoskop za avgust! Bikovi hobi pretvaraju u biznis, Ovnovi u dugovima, a evo ko će zaraditi velike pare preko interneta

Freepick

Horoskop

Najtačniji novčani horoskop za avgust! Bikovi hobi pretvaraju u biznis, Ovnovi u dugovima, a evo ko će zaraditi velike pare preko interneta

Podeli vest

Pun Mesec u Vodoliji je prošao, a avgust je veoma izazovan astrološki mesec jer su retrogradni Venera, Saturn, Neptun i Pluton, a uskoro će im se pridružiti i Merkur. Zbog retrogradnog hoda planeta treba biti veoma oprezan sa ulaganjima.

Jupiter u Biku pogoduje našem finansijskom stanju, ali kako je period izazovan, ne treba olako davati novac niti podizati kredit. Pojedini horoskopski znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Saznajte kakav je vaš novčani horoskop za avgust:

Foto: Freepick

 

 

OVAN

Retrogradna Venera je na snazi do 4. septembra, tako da je pred vama nestabilan period za novac. Nećete uspeti da izađete na kraj sa dugovanjima, a nikako ne treba da pozajmljujete novac tokom predstojećeg meseca. Dobijaćete i lažna obećanja o novcu.

BIK

Merkur u Devici vam trenutno odgovara, pa možete da zaradite na osnovu nečega što vam je hobi. Međutim, 24. avgusta Merkur kreće retrogradno, tako da u drugoj polovini meseca nećete imati dovoljno novca. Nikako ne pozajmljujte veći novac i ne dogovarajte važne stvari od tog datuma.

BLIZANCI

Pred vama je nestabilan period za finansije. Najveći problem je što ćete biti skloni pogrešnim procenama.

RAK

Prva polovina avgusta je solidna za novac, ali ćete razmišljato o nekom dugu. To verovatno neće biti isplaćeno do septembra, tako da će pojedine isplate kasniti. Lav vam je odličan period za zaradu novca.

LAV

Prva polovina avgusta je odlična za novac. Dobijaćete novac iz dva izvora, a ako se bavi zanatskim poslom, period je odličan. Od 24. avgusta kreće retrogradni Merkur tako da tada nipošto ne ulažite novac.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

Venera je retrogradna, pa je i vaše finansijsko stanje loše. Pokušavate da naplatite novac koji nikako ne stiže. Moguće je da ćete morati da sačekate septembar.

VAGA

Vi ste jedan od znakova koji neće ostati bez para u avgustu, a jedna Devica će vam pomoći u tome. 

ŠKORPIJA

Imate šanse dase obogatite na osnovu posla preko interneta. Za takav biznis ćete imati i poslovnog partnera, tako da možete dobro da zaradite.

STRELAC

Retrogradni Pluton donosi vam mogućnost da se obogatite. Za to ćete morati itekako da se potrudite, jer neće proći bez napornog rada.

JARAC

Tokom avgusta možete da zaradite na osnovu nekretnina. Međutim, ukoliko je potrebno veliko ulaganje, bolje sačekajte septembar kada će mesec biti povoljniji.

VODOLIJA

Finansijsko stanje je stabilno iako se ne osećate najbolje u ovom mesecu. Potrudite se da ne pravite ishitrena ulaganja, naročito za stvari koje vam nisu neophodne.

RIBE

Mars u Devici vam ne odgovara, pa ćete imati rasprave oko visine vaše plate. Smatraćete da treba da dobijete povišicu, tako da ne znajte da to neće proći bez zalaganja i rasprava. Koliko god da budete zarađivali, smatraćete da nije dovoljno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija