• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

27.08.2023

06:38

Mesečni horoskop za septembar! Blizanci traže ljubav na internetu, Vagama stiže novac, a evo ko ima šansu da proširi porodicu

Shutterstock

Horoskop

Mesečni horoskop za septembar! Blizanci traže ljubav na internetu, Vagama stiže novac, a evo ko ima šansu da proširi porodicu

Podeli vest

U novi mesec ulazimo sa retrogradnim Merkurom, koji će najviše uticati na Device, Blizance, Strelčeve i Ribe. Ipak, Venera kreće napred 4. septembra, pa će situacija u ljubavi biti stabilnija, a pozivi iz prošlosti će da prestanu. Mesec koji je pred nama je znatno povoljniji nego avgust, naročito kada se uzme u obzir da će retrogradni Merkur da prestane 16. septembra, pa će biti prilike da krenemo napred.

OVAN

Posao  - U septembar ulazite sa retrogradnim Merkurom koji predstavlja vaše polje posla, tako da imajte u vidu da će sve biti komplikovanije do pred kraj meseca. Otežani pregovori, nejasna komunikacija i lažna obećanja će biti propratna manifestacija retrogradnog Merkura. Ukoliko planirate da menjate posao, septembar nije mesec za tako nešto. 27. avgusta Mars ulazi u Vagu, tako da će vaše poslovno partnerstvo biti na testu. Finansijski ćete se konačno oporaviti.

Ljubav - Retrogradna Venera kreće 4. septembra, tako da će emotivni odnos konačno da se stabilizuje. Dileme koje ste imali u vezi prošlosti konačno će da se razreše, tako da ćete biti spremni da krenete napred. Ukoliko planirate da proširite porodicu, druga polovina septembra je odlična za tako nešto. Slobodni Ovnovi će imati novo poznanstvo na mestu javnog tipa.

Zdravlje - Osetljivo.

 

BIK

Posao - Pošto Venera kreće napred 4. septembra, poslovna situacija konačno postaje jasnija. Uvidećete gde su vam bile greške u prethodnom periodu, ali i da ste pravili pogrešne procene. Ulazak Marsa u Vagu donosi vam puno obaveza, gde ćete morati da balansirate između privatnog i poslovnog života. Retrogradni Merkur donosi vam problem sa novcem, ali i troškove. Isplate će kasniti, a bilo kakva ulaganja u prvom delu septembra vam se neće isplatiti.

Ljubav - Mars u Vagi donosi vam ljubav na poslu. To je neko koga poznajete preko poslovnih kontakata. U drugom delu septembra će biti prilike da se povežete bolje i ostvarite povezanost koju ranije niste mogli. Flert na radnom mestu može da vam bude izazov ali i komplikacija. Ono što je super jeste da ćete u septembru konačno imati mogućnost da započenete nešto novo u ljubavi. Dakle, znatno povoljniji mesec za ljubav.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZNACI

Posao - U novi mesec ulazite sa retrogradnim Merkurom, tako da vam nije lako. Komunikacija je otežana, a porodični problemi vam otežavaju poslovni život. Nije dobar mesec za donošenje važnih odluka, a ideje o privatnim biznisu moraju da sačekaju kraj septembra. Venera može da vam donese kraće putovanje, ali i vesti o ugovoru koji kasni već mesec dana. Mars u Vagi donosi vam povratak energije, pa nećete biti nespremni za komplikacije koje dolaze u narednim danima.

Ljubav - Merkur je retrogradan, pa razmišljate o prošlosti. Nećete biti dovoljno emotivno stabilni da procenite šta je dobro za vas. Jupiter u Biku donosi vam tajnu simpatiju i to je verovatno neko koga ste upoznali preko interneta. Iako je Merkur retrogradan, veoma ste aktivni na mrežama i "bacili ste se u promet". Bićete veoma komunikativni i željni novih kontakata.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Ulazak Marsa u Vagu 27. avgusta donosi vam pojačanu nervozu. To znači da će privatne okolnosti uspeti da utiču i na vaš posao, pa ćete često u septembru ići nervozni na posao zbog porodičlnih dešavanja. Retrogradni Merkur u trećem polju donosi vam haotičnu komunikaciju i važno je da zapamtite da bitne odluke ostavite za drugu polovinu septembra. Finansijski gledano, septembar će biti uspešan mesec. Venera kreće napred 4. septembra, pa možete da očekujete da će novac koji je kasnio da stigne.

Ljubav - U odnosu sa partnerom najveći problem će biti komunikacija, koja će biti otežana. Ukoliko budete pokušavali da se raspravljate, onda znajte da neće biti pomaka u odnosu. Pojedini pripadnici vašeg znaka će imati krizu koja može da dovede do zahlađenja usled pogrešnih reči. Takođe, stara ljubav planira da se vrati u vaš život.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima.

Foto: Shuterstock

 

 

LAV

Posao - Sunce u Devici ukazuju da će vam u septembru finansije biti prioritet, a i biće prilike za dodatnu zaradu. Pregovori koje ste pravili tokom avgusta, a propadali su, konačno će biti mogući tokom septembra. Merkur je retrogradan, pa će obećani novac da kasni, ali će druga polovina meseca da vam bude uspešna.

Ljubav - Venera prestaje da bude retrogradna 4. septembra, pa planete počinju da rade za vas kada je ljubav u pitanju. Ostavljate prošlost za sobom, a imate mogućnost da upoznate nekog novog. Imaćete susret sa osobom koja je uspešna u poslu. Prijaće vam Bikovi, a bićete veoma neodoljivi za osobe koje budete sretali. Venera vam donosi harizmatičnost i šarm zbog kojeg ćete ostavljati snažan utisak na ljude koje budete sretali.

Zdravlje - Bolje.

 

DEVICA

Posao - Vi ste jedan od znakova kojem će početak meseca najteže pasti, jer je Merkur retrogradan. Imaćete poriv da promenite stvari na poslu, ali ćete praviti pogrešne procene, pa je savet da ne donosite važne odluke do druge polovine septembra. Venera više neće biti retrogradna, pa ćete se finansijski stabilizovati. Ostvarićete odlične kontakte sa inostranstvom, a imate šanse da otputujete i spojite lepo i korisno. Sve ciljeve u vezi sa poslom ostavite za drugi deo meseca, jer će vam retrogradni Mekrur doneti haos na poslu.

Ljubav - Odličan je period godine da otputujete sa osobom do koje vam je stalo. Pomalo ste setni, jer je Merkur retrogradan, pa imate neka skrivena osećanja o kojma nikome ne pričate. Pojedine Device će imati tajnu simpatiju.  Dobar je i period za poznanstva preko društvenih mreža, tako da će septembar biti uzbudljiviji od sredine meseca.

Zdravlje - Slabije počekom meseca.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

Posao - Mars u vašem znaku donosi vam neverovatnu borbenost i istrajnost, kao i jačanje poslovnog partnerstva. Poslovno partnerstvo će biti ključno u septembru kada je u pitanju zarada novca. Imate šanse da ostvarite veliku zaradu i to posredstvom osobe sa kojom uveliko sarađujete. Naglašeno dvanaesto polje i retrogradni Merkur, donose vam tajne neprijatelje, tako da se puno toga dešava iza zatvorenih vrata. Venera kreće napred, pa imate šanse da ostvarite svoja očekivanja. Sve u svemu, pred vama je uspešan mesec za zaradu novca.

Ljubav - Mars u prvom polju ukazuje da će partner biti veoma zahtevan tokom septembra, ali će vam u ljubavi prijateljska osnova biti najvažnija. Ukoliko ste slobodni, imaćete šansu da ostvarite novo poznanstvo i započnete romansu. Ta osoba može da bude neko koga već poznajete kao prijatelja ili ćete je upoznati preko kruga ljudi sa kojima se družite. Lep mesec za nove kontkate.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars ulazi u Vagu, pa pokušavate da izbalansirate odnose na poslu, koliko god je moguće. Retrogradni Merkur donosi vam pogrešne procene od strane prijatelja, tako da ne treba da dozvolite da vas neko savetuje. Retrogradni Merkur negativno utiče na vaše ambicije u karijeri, tako da će sve ići usporeno do 16. septembra. Venera u Lavu kreće napred, pa ćete na poslu moći da radite kreativnije projekte.

Ljubav - Venera izlazi iz retrogradnog hoda 4. septembra, pa donosi pomak u emotivnim odnosima. Neko ko vam se dopada na poslu konačno će požleti da ostvari kontakt sa vama. Flert na poslu će vam biti izazov ali i komplikacija. Prijaju vam Lavovi i Bikovi.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Shuterstock

 

 

STRELAC

Posao - Venera kreće napred, pa stvari na poslu ležu na svoje mesto. Konačno ćete imati racionalniji uvid na dešavanja na radnom mestu, a možete da ostvarite i saradnju sa inostranstvom. Ipak, Merkur je retrogradan do 16. septembra, pa ćete biti usporeni sa realizacijom ciljeva, bar u prvom delu meseca. Biće važnih pregovora koji će morati da sačekaju kraj septembra. Imaćete bolju saradnju tokom septembra, jer će Mars prestati da izaziva svađe.

Ljubav - Merkur je retrogradan, pa vam se u prvom delu meseca vraća stara ljubav. To je neko koga ste voleli ranije, a sada će želeti da razgovara sa vama. Početak novog odnosa neće biti moguć do druge polovine septembra, tako da se pripremite da prošlost pokuca na vaša vrata.

Zdravlje - Bolje.

 

JARAC

Posao - Merkur je retrogradan do 16. septembra, pa vas očekuje turbulentan period na poslu u prvom delu meseca. Ne treba da se nadate velikom pomaku početkom meseca, a ako planirate promenu posla, najbolje je da odluke donosite iza 16. septembra. Mars u Vagi testira vaše strpljenje, pa ćete na poslu trpeti pritiske ili imate rasprave kako posao treba da se obavlja. Dobar je mesec za putovanja, a svaka promena ambijenta može da vam donese racionalnije procene.

Ljubav - Venera konačno kreće napred 4. septembra, tako da se emotivna situacija stabilizuje. Konačno ćete imati mogućnost da upoznate nekog novog, jer to nije bilo moguće u avgustu. Venera u Lavu može da vam donese strastvenu romansu, pa se spremite za nove strasti. Iako vam sve sada deluje monotono, znajte da će planete itekako da vas iznenade u septembru.

Zdravlje - Slabije.

 

VODOLIJA

Posao - Ulazak Marsa u Vagu donosi vam olakšanje, pa će pritisci na poslu da prestanu. Merkur jeste retrogradan i nije dobar period za ulaganja, ali samo do 16. septembra. Iza toga dolazi stabilniji period u kojem ćete moći više da se opuštate. Možete lako da pokrenete biznis koji ćete raditi iz svog doma, ali i da zaradite novac preko društvenih mreža.

Ljubav - Sunce u Devici ukazuje da je vaš partner opterećen detaljima i zbog toga će vam zamerati razne sitnice. Drugi deo septembra će biti u znaku balansa, tako da ćete uspeti da popravite odnos. Slobodne Vodolije imaće susret sa razvedenom osobom. Ukoliko ste u braku, druga polovina septembra je odlična za zajedničko putovanje.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Iako je Merkur retrogradan, pa ne možete da pronađete zajednički jezik sa poslovnim partnerom, septembar je odličan za promovisanje poslovnih aktivnosti. Dobar je momenat da promovišete sebe ili posao koji radite. Nerazumevanje će trajati do 16. septembra, ali će pregovori biti bolji. Moguća su kraća putovanja. Pitanje nasledstva može da se reši konačno u drugoj polovini septembra.

Ljubav - Merkur je retrogradan do 16. septembra, pa ne očekujete stabilnu emotivnu situaciju. Partner iz prošlosti vam se vraća, pa će biti razgovora o davnim situacijama. Imaćete utisak da je dobar momenat za pomirenje, ali ćete u drugom delu septembra da promenite mišljenje. Imaćete poznantno sa osobom koja je poznata javnosti. Device će vam biti zanimljive.

Zdravlje - Bolje.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija