• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2023

06:39

Dnevni horoskop za petak 25. avgust! Vage napreduju u karijeri, Ribama dosadno, a evo ko će imati probleme sa bubrezima

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 25. avgust! Vage napreduju u karijeri, Ribama dosadno, a evo ko će imati probleme sa bubrezima

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, ušao je u Strelca, a ovaj astrološki položaj najviše će prijati Strelčevima, Ovnovima i Lavovima.

OVAN

LJUBAV: Možete dobiti priliku za romansu sa nekim koga duže vreme poznajete, ali tek sad primećujete. POSAO: Vrlo ste energični i kreativni u ovom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Mogući pozitivniji događaji u vašem ljubavnom životu, ali ne sudbinski ili oni koji menjaju život. POSAO: Radni elan vam je na visokom nivou. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša očekivanja ipak neće biti ispunjena. Okolnosti vam neće dozvoliti da se previše bavite ljubavlju. POSAO: Moguć neočekivani gubitak ili opterećenost obavezama. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK

LJUBAV: Zanimaće vas samo posao, zbog čega uopšte nećete razmišljati o ljubavi. POSAO: Ulagaćete sve svoje snage u to da prevaziđete neka ograničenja u karijeri. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo popularni, što će vam doneti prilike za ljubav i može vam se dopasti više osoba. POSAO: Pozitivna dešavanja, pogotovo ako se bavite lepotom. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

 

DEVICA

LJUBAV: Niko vam se neće dopadati. Ako ste u vezi, mogući su problemi. POSAO: Imaćete logističkih problema, što je bitno ako se bavite transportom. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.

VAGA

LJUBAV: Doživećete veliku ljubav ili ćete imati prilike da uživate sa partnerom. Strasti će biti naglašene. POSAO: Odličan period za ostvarivanje napretka u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete frustrirani jer vam ne uspeva da približite osobi koja vam se dopada. POSAO: Imaćete ozbiljnih problema. Moguć je negativni obrt događaja ili loše vesti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Loše ćete se postaviti prema partneru, što će za rezultat imati sukob mišljenja i disharmoniju u odnosu. POSAO: Veliki problemi za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Razgovaraćete sa više interesantnih osoba, ali nećete uspeti da odvedete te razgovore u romantičnom smeru. POSAO: Problemi u procesu rada i sa kolegama. ZDRAVLJE: Vrlo loše.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete sreće u ljubavi kao što ste imali i prethodnih dana. Lako ćete nalaziti prilike za ljubav. POSAO: Problemi u oblasti karijere, moguća privremena blokada. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti kao u vakuumu. Ništa se neće dešavati, a vi ćete imati potrebu da se malo povučete. POSAO: Završavaćete ono što je započeto. ZDRAVLJE: Osetljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija