• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

07:10

Dnevni horoskop za subotu 9. septembar! Ovnovi su ljubomorni bez razloga, a evo ko će imati uzbudljiv ljubavni život

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 9. septembar! Ovnovi su ljubomorni bez razloga, a evo ko će imati uzbudljiv ljubavni život

Podeli vest

Device će imati uzbudljiv ljubavni, a posebno seksualni život, mada pomalo neuravnotežen.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN 

LJUBAV: Nerealna očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim trenutnom situacijom. Bićete ljubomorni bez razloga. POSAO: Problemi s nadređenima i institucijama. ZDRAVLJE: Slabo.

BIK  

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu ili ćete barem to želeti čak i ako već imate partnera. POSAO: Možete finansijski prosperirati. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

BLIZANCI  

LJUBAV: Niste zainteresovani za konvencionalnu vezu i najviše će vas privlačiti ekscentrične osobe. POSAO: Društvene veze će vam pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK 

LJUBAV: Kriza u ljubavi jer niste u stanju da živite u harmoniji s drugima, čak ni s onima koje volite. POSAO: Izbegavajte one koji rade nezakonito. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV  

LJUBAV: U ovom periodu ste okrenuti drugim stvarima u životu više nego ljubavi. Neće biti bitnih dešavanja. POSAO: Vrlo loš odnos s kolegama, mogući konflikti. ZDRAVLJE: Loše.

DEVICA 

LJUBAV: Vaš ljubavni i posebno seksualni život biće uzbudljiv, ali i donekle neuravnotežen. POSAO: Loš period za one koji se bave društveno-angažovanim radom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA 

LJUBAV: Mogući problemi, negativna energija ili čak sukob partnera s nekim članovima vaše porodice. POSAO: Kriza i moguća promena zbog nezadovoljstva. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPION  

LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte na društvenim mrežama. Ako ste već u vezi, moguć je raskid. POSAO: Bavićete se nečim kreativnim. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

STRELAC 

LJUBAV: Ovaj period neće biti naročito povoljan za vaš ljubavni život, pogotovo ako tražite ozbiljnu vezu.  POSAO: Raskid ugovora ili dogovora. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

JARAC

LJUBAV: Imaćete brojne probleme, pogotovo ako ste već u vezi. Ako ste sami, može vas privući neka Škorpija. POSAO: Izbegavajte sukobe s kolegama. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VODOLIJA  

LJUBAV: Možete upoznati zanimljive osobe, ali to je sve. Nećete napraviti veliki napredak. POSAO: Rešavaćete neke probleme koji imaju veze s vašim statusom. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

RIBE 

LJUBAV: Fantaziraćete o slavnim osobama koje nema šanse da upoznate. POSAO: Vodite računa kako raspolažete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija