• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

07.10.2023

06:40

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 14. oktobra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Shutterstock

Horoskop

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 14. oktobra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Podeli vest

Pred nama je nedelja u kojoj Venera ulazi u Devicu, a Mars u Škorpiju, a astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Kao i svake nedelje, ponovo igramo zvezdani rulet, a zvezde će biti na strani pojedinih znakova kada je u pitanju zarada novca.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 14. oktobra, među njima su znakovi kao što su: Vage, Škoprije, Device i Lavovi.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Ulazak Marsa u Škorpiju 12. oktobra donosi vam novi dogovor sa poslovnim partnerom, koji će da uslovi veću zaradu. Ne treba da brinete o novcu u narednom periodu jer je sreća na vašoj strani.

ŠKORPIJA

Ulazak Mars au vaš znak povećava vašu snagu, pa ćete imati dovoljno energije da ostvarite zacrtane ciljeve. Jupiter u Biku ukazuje da ovaj znak može da vam bude dobar saradnik za zaradu novca.

DEVICA

Darovi stižu sa svih strana, kako novčani, tako i pokloni. Venera u vašem znaku ukazuje da možete da spojite lepo i korisno, pa lako ostvarite zaradu. 

LAV

Merkur i Sunce u trećem polju donose vam duplo veću zaradu u oktobru nego u septembru. Zbog toga ćete biti zadovoljni. To može da bude u pitanju i honorarni posao.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Blizanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija