• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

14.10.2023

06:41

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 21. oktobra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Shutterstock

Horoskop

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 21. oktobra, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Podeli vest

Pošto je danas jedan od najvažnijih astroloških događaja u godini, odnosno prstenasto pomračenje Sunca u Vagi, jasno je da ne treba preduzimate nikakve drastične poteze kada su finansije u pitanju.

Osim pomračenja Sunca, danas je i mlad Mesec u znaku Vage koji simbolizuje novi početak.

Kao i svake nedelje i ovog puta igramo zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće kada je novac u pitanju. Zbog izazovnih astroloških perioda tokom oktobra, treba biti oprezan sa ulaganjima.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 21. oktobra, među njima su znakovi kao što su: Strelčevi, Lavovi, Ribe i Škorpije.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Prijatelji mogu da vam pomognu da zaradite dodatni novac. Za neku poslovnu mogućnost ćete svakako da čujete, a to će vam se finansijski isplatiti.

LAV

Venera u drugom polju donosi vam manju zaradu. To nije veliki novac ali će vam dobro doći u narednim danima.

RIBE

Mars u Škopriji donosi vam veliki novac iz inostrsnstva. To može da bude i rad sa inostranom firmom. U svakom slučaju ušli ste u odličan period za zaradu.

ŠKORPIJA

Mars u vašem znaku donosi vam brojne mogućnosti. Za vas u ovom periodu ne postoje nemogući ciljevi, tako da novac neće biti problem.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Blizanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija