• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

01.11.2023

11:28

Mesec ulazi u Raka! 3 horoskopska znaka očekuje iznenađenje

pexels.com

Horoskop

Mesec ulazi u Raka! 3 horoskopska znaka očekuje iznenađenje

Podeli vest

Mesec, planeta koja je odgovorna za naša osećanja, ulazi večeras oko 22 časa u emotivnog Raka, gde će doneti pozitivne promene za Rakove, Ribe i Škorpije.

Mesec predstavlja emotivni centar horoskopa, a Raku je karakterističan po vezi s emocijama, porodicom i domom.

Kombinacija ova dva faktora čini osobe s Mesecom u Raku izrazito emocionalnim, intuitivnim i brižnim.

Evo nekoliko ključnih karakteristika osoba s Mesecom u Raku:

Emotivnost

Ove osobe su izrazito emocionalne i često veoma intuitivne kada je reč o prepoznavanju potreba drugih. Imaju duboka osećanja i lako se povezuju s drugima na emocionalnom nivou.

Brinu se o porodici

Porodica i dom su izuzetno važni za osobe s Mesecom u Raku. Brinu se o svojoj porodici i često su veoma privrženi članovima porodice. Najbolje se osećaju kada su kod kuće u svom sigurnom okruženju.

Foto: Freepik.com

 

 

Razumeju tuđa osećanja

Mesec u Raku im daje izuzetnu intuiciju, tako da često mogu razumeti tuđa osećanja i potrebe bez mnogo reči. To ih čini odličnim slušaocima i podrškom za svoje prijatelje i porodicu.

Promene raspoloženja

Mesec u Raku može ih učiniti promenljivim u emocionalnom smislu. Njihova raspoloženja često se menjaju, ali su isto tako veoma prilagodljivi i spremni da se brinu za druge u različitim situacijama.

Zaštitnički nastrojeni

Ove osobe često imaju zaštitnički instinkt prema svojim najbližima. Brinu se za njihovu dobrobit i spremni su učiniti sve što je potrebno kako bi se osećali sigurno i voljeno.

Ribe, Rakovi i Škorpije će uživati kada Mesec uđe u vodeni znak Raka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija