• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.11.2023

06:35

Dnevni horoskop za četvrtak 9. novembar! Blizanci zavode sa lakoćom, Lavovi započinju privatni biznis

pexels.com

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 9. novembar! Blizanci zavode sa lakoćom, Lavovi započinju privatni biznis

Podeli vest

I dok će većina horoskopskih znakova imati solidan dan, Škorpijama skoro ništa neće ići na ruku.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Muški Ovnovi će biti posebno privlačni, što ne znači da ženski neće imati prilike za ljubav. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

BIK

LJUBAV: Moguć sukob sa izabranom osobom, disharmonija i problemi za one koji su u braku. POSAO: Manja promena u sferi finansija. Impulsivno ćete trošiti. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete šarmantniji nego inače, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Uspeh za sve koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK

LJUBAV: Bićete potpuno skoncentrisani na vezu jer ćete biti primorani da rešavate neke probleme. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o ulasku u partnerski posao. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Nervozni ste i pod tenzijom, što će rušiti harmoniju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Mogući su radovi u kući ili ćete započeti privatan biznis. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Očekujte manji finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje, ili ćete planirati izlazak kojim ćete želeti da iznenadite partnera. POSAO: Promene u vezi sa nekretninama i radom sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Nervoza unosi razdor u vaš ljubavni odnos. Potrudite se da budete manje džangrizavi. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika. POSAO: Uspeh onima koji se bave proizvodnjom ili negom i lepotom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite osećanja. Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Mučiće vas loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Ušli ste u vrlo turbulentan period, i to posebno važi za one koji su Vodolija u podznaku. POSAO: Neće biti bitnih dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nestabilno.

RIBE

LJUBAV: Vaša priroda i to što ne primate ništa lično korisni su kada se pojavi problem u vezi. POSAO: Nemojte previše rizikovati jer danas nije dobar dan za to. ZDRAVLJE: Povreda na radu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija