• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2023

10:30

Ljubavni horoskop do 18. novembra! Rakovi razmišljaju o zajedničkom životu, Lavovi strastveni

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 18. novembra! Rakovi razmišljaju o zajedničkom životu, Lavovi strastveni

Podeli vest

Većini horoskopskih znaka će biti povoljan period za ljubav, ali Bikovi na žalost ne spadaju u ovu grupu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Od naredne nedelje bićete još temperamentniji i nedostajaće vam strpljenja. Moguće je da će vas više interesovati strast ili novo iskustvo nego trajna ljubav. Moguće je i da će osoba koja vam se dopada to pogrešno protumačiti.

BIK

Naredni period neće biti naročito povoljan za vas ako ste već u vezi, pogotovo dužoj. Moguće je neslaganje ili čak svađa sa partnerom. Ako ste sami, može vam se dopasti neko ko nosi uniformu.

BLIZANCI

Bićete vrlo uspešni u svemu čega se dohvatite, pa i u ljubavnom životu, samo ako odlučite da u to uložite energiju. Bićete kao magnet koji privlači sve oko sebe, ali vama se niko neće dopasti.

RAK

Sledeća nedelja je povoljna za razgovor o zajedničkom životu i aktivni rad na svijanju gnezda sa izabranom osobom. Ako ste sami, moguće je da vas član porodice upozna sa nekim ko će vam biti interesantan.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

Bićete vrlo strastveni, ali ne i naročito romantični. Osoba koja vam se dopada mogla bi to da vam zameri. Možda bi najbolje bilo da planirate aktivnosti kojima možete da se bavite sa partnerom i tako potrošite višak energije.

DEVICA

Vaša neobična energičnost u ovom periodu činiće vas pomalo nervoznim, te lako možete reći nešto što će uvrediti osobu koju volite. Budite oprezni kako komunicirate sa drugima.

VAGA

U nedelji pred nama konačno ćete imati više sreće u ljubavi. Harmonizacija odnosa je moguća zbog generalno dobrog raspoloženja koje će vladati i kod vas i kod partnera. Čeka vas bolje vreme kada je ljubav u pitanju.

ŠKORPIJA

Bićete upadljiviji i harizmatičniji nego ikada. Neki uspeh koji ćete postići učiniće vas posebno privlačnim za druge, pa bi trebalo da vam bude lako da probudite divljenje i ljubav osobe koja vam se dopada.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

Prvi deo nedelje biće u znaku neke stare ljubavi, ali ćete od sredine nedelje promeniti fokus i zaboraviti na prošlost. Bićete aktivni i društveni i ostvarićete nove kontakte od kojih će bar jedan moći da se pretvori u romansu.

JARAC

Slatko-gorki problemi koje ste imali u prethodnom periodu više vas neće mučiti. Iako ste sve vreme žarko želeli da ih se otarasite, kada vas napuste, žalićete što ih više nemate. Ipak je bolje da se nešto dešava nego baš ništa.

VODOLIJA

Imaćete prilike da upoznate nekoga ko će vas fascinirati. U ovom periodu interesovaće vas samo takve osobe. Nećete se zadovoljavati manjim od toga. Ipak, pitanje je da li će ta osoba osećati isto prema vama.

RIBE

Ništa se neće promeniti u vašem ljubavnom životu. Moguće je da se nešto isprečilo vašoj sreći u ljubavi i ta prepreka će stajati i u narednom periodu. Jednostavno ćete morati da sačekate bolje vreme za ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija