• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.11.2023

13:11

Saturnova moć na znakove Zodijaka! 4 znaka čiji će se životi promeniti do kraja novembra

Shutterstock

Horoskop

Saturnova moć na znakove Zodijaka! 4 znaka čiji će se životi promeniti do kraja novembra

Podeli vest

Kako se Saturn kreće direktno, to može biti dobra vest na mnogim frontovima, a četiri horoskopska znaka će videti velika poboljšanja do kraja meseca.

Svi imamo vremena u životu koja su teža od drugih, a kada se to dogodi, često imamo posla sa tranzitom Saturna. Saturn će uticati na sve nas tokom života. Pozitivni Saturnovi tranziti donose stabilnost, uspeh i postignuće, jer Saturn stvara našu strukturu u životu. "Tvrdi" tranziti Saturna često donose izazove, razočaranja, kašnjenja i završetke. Dok je retrogradan, Saturn usporava normalnu stopu aktivnosti tako da se mogu razviti i organizovati bolje metode.

Tokom retrogradnog Saturna, možemo precizno odrediti one delove našeg života kojima se čini da nemaju stabilnost i da ih podupremo. Retrogradni Saturn može predstavljati proveru stvarnosti u mnogim oblastima naših života u zavisnosti od toga kroz koji deo vaše karte se trenutno kreće. Sada u ovom periodu, kako piše sajt Your tango, postoje četiri horoskopska znaka čiji će se životi poboljšati sada kada je Saturn direktan.

Foto: Shutterstock

 

Saturn je sada u svojoj "direktnoj stanici", što u osnovi znači da se "budi" iz svoje duge retrogradnosti.

Veoma je moćan u ovom trenutku i desiće se mnoge promene, a u ovoj fazi biće do 27. novembra.

Ribe

Saturn prolazi kroz ovaj znak jednom u 30 godina i ostaće u Ribama do sredine februara 2026. godine. Kako objašnjavaju astrolozi izazovi za ovaj znak konačno se bliže kraju i pripadnicima ovog znaka konačno će postati lako da ostvare svoje ciljeve. Saturn u Ribama će uticati na ovaj znak više od bilo kog drugog.

Devica

Ljubavni život će se značajno poboljšati za ovaj znak. Možda ste se do sada osećali više usamljeno, ali konačno ćete moći da ostvarite duboke veze.

Blizanci

Za ovaj znak trenutna pozicija Saturna donosi uspeh na planu posla i karijere. Uslediće napredak, uanpređenje na poslu ili finasijska korist.

Strelac

U prethodnom periodu bilo je naporno i teško za pripadnike ovog znaka. Život će konačno postati uzbudljiviji nakon što je nedavno bio spor ili je stagnirao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija