• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

17.11.2023

07:25

Mars ulazi u Strelca! Pred nama je moćan astro period - 24. novembar je ključan datum za 3 znaka

Shutterstock

Horoskop

Mars ulazi u Strelca! Pred nama je moćan astro period - 24. novembar je ključan datum za 3 znaka

Podeli vest

Mars, planeta akcije, koju astrolozi nazivaju i Bog rata, ulazi 24. novembra u vatrenog Strelca gde će se zadržati do 4. januara 2024. godine.

Mars u Strelcu kombinuje energiju Marsa, planete akcije, sa stavom i karakteristikama vatrenog znaka Strelca. Ovo je kombinacija koja često donosi strastvenu potragu za avanturom, širenjem horizonta i otkrivanjem novih stvari.

Osobe s Marsom u Strelcu često su entuzijastične, hrabre i neustrašive. Imaju snažnu želju za istraživanjem, bilo da je to fizičko putovanje ili istraživanje kroz intelektualne ili duhovne sfere. Ova postavka Marsa može doneti energiju koja je optimistična, entuzijastična i ponekad pomalo impulsivna.

Foto: Shutterstock

 

 

Mars u Strelcu takođe može rezultirati jakim moralnim uverenjima i željom za pravednošću. Ove osobe se često zalažu za ono u što veruju i mogu biti vrlo strastvene u odbrani svojih uverenja.

Međutim, ponekad ova kombinacija može rezultirati nedostatkom strpljenja ili impulsivnošću u donošenju odluka. Mogu postati nestrpljivi ako se osećaju ograničeno ili ako se osećaju zarobljenima u rutini.

U suštini, Mars u Strelcu donosi dinamičnu energiju koja teži istraživanju, avanturi i širenju vidika, s jakom strašću za ono što veruje.

Mars u Strelcu snažno će uticati na sve znakove, a doneće neverovatnu moć za Strelčeve, Lavove i Ovnove.

STRELAC

Mars u vašem znaku uticaće da postanete veoma prodorna ličnost koja lako prevazilazi prepreke. Postaćete veoma dominantni u komunikaciji, ali i direktni kada je u pitanju ostvarivanje ciljeva. Moguća je pojačana nervoza jer ćete želeti da postignete velike rezultate.

OVAN

Mars u Strelcu donosi vam mogućnost dalekih putovanja. Bićete otvoreni porema novim saznanjima ali i učenju novog jezika. Usvojićete novu životnu filozofiju koja može da vam promeni život.

LAV

Mars u petom polju donosi vam nova poznanstva ali i bavljenje sporskim aktivnostima. Osetićete povratak energije koja vam je nedostajala prethodnih nedelja, pa ćete krenuti u nove pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija