• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

28.11.2023

09:24

Novčani horoskop za decembar! Lavovima kasne pare, Ovnovi dobijaju sponzorstvo, a jedan znak treba da igra loto

Shutterstock

Horoskop

Novčani horoskop za decembar! Lavovima kasne pare, Ovnovi dobijaju sponzorstvo, a jedan znak treba da igra loto

Podeli vest

Uvelliko smo ušli u sezonu Strelca, koja nagoveštava optimizam i pozitivnu energiju, a mi igramo još jedan zvezdani rulet, tako da će zvezde pojedinim znakovima biti naklonjenije za novac.

Nakon punog Meseca u Blizancima koji je bio 27. novembra, priveli smo kraju jedan deo životnog ciklusa i sada krećemo napred.

Veoma je važno da napomenemo da retrogradni Merkur kreće 13. decembra, što znači da sve pregovore, finnasijske transakcije treba ostvarivati u prvoj polovini meseca, jer će u drugoj sve biti neizvesnije.

Foto: Shutterstock

 

 

Pogledajte kako su zvezde vašem znaku naklonjene novac u decambru:

OVAN

Venera u Škorpiji donosi vam povoljan period za dobijanje sponzorstva ili rešavanje pitanja nasledstva. Prvi deo meseca je povoljniji, jer kada Merkur krene retrogradno od 13. decembra možete lako da dobijete lažna obećanja o visini zarade.

BIK

Iskoristite dane do 13. decembra, jer je Merkur vladajuća planeta vašeg novca, pa kada krene retrogradno, možete da budete u finansijskoj krizi do 4. januara 2024. godine. Dakle, drugi deo meseca nije dobar za ulaganja niti pozajmljivanje novca.

BLIZNACI

Vi ste jedan od znakova koji će biti potpuno sluđen u decembru jer vam ne prija sezona Strelca, a Merkur kreće retrogradno. Najbolje je da ne pravite neke ishitrene finansijske poteze koji mogu da vam naškode u Novoj 2024. godini.

Foto: Shutterstock

 

 

RAK

Do sredine meseca ćete se boriti da naplatite svoj dodatni rad na poslu, jer ćete biti zatrpani obavezama. Takođe, možete do sredine decembra da dobijete honorarni projekat koji će vam doneti novac. Drugi deo meseca, kao i stalim znakovima, nije najsrećniji zbog retrogradnog Merkura. Ukoliko ste u braku, krajem decembra partner može da vam traži novac.

LAV

Merkur je valadajuća planeta vašeg polja finansija, tako da zbog njegovog retrogradnog kretanja možete od 13. decembra da očekujete kašnjene isplata. Novac će da kasni i to će vas pred Novu godinu veoma iritirati.

DEVICA

Venera u Škorpiji donosi vam nove pregovore o novcu ili povećanju plate. Koristite period dok Merkur nije retrogradan da zaradite više para. Kraj meseca ćete imati više troškova oko stana.

VAGA

Venera u Škorpiji donosi vam zaradu, ne veliku, ali će tu biti i poklona tokom deembra koji će vam značiti. Bićete u prilici da kupujete vredne, moderne stvari kojima ćete se ponoviti. Mnoge osobe će vas iznenaditi vrednim poklonom.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

Naglašeno drugo polje donosi vam stabilno finansijsko stanje tokom decembra. Imaćete i nove pregovore oko visini zarade od 15. decembra,  tako da ne treba da brinete.

STRELAC

Pred vama je uspešan mesec u svakom pogledu, jer vam sezona vašeg znaka donosi sreću i lakoću realizacije planova. Ne treba da brinete o finansijama u narednom periodu. Od sredine decembra imate šanse da ostvarite veliku zaradu. 

JARAC

Iako će možda u prvim danima decembra sve delovati neizvesno, sezona vašeg znaka donosi vam sreću i veću zaradu. Dakle, u drugom delu meseca očekuju vas veći priohodi. Imate takođe šanse da dobijete na igrama na sreću.

VODOLIJA

Sezona Strelca vam prija, tako da ćete se decembru konačno finansijski oporaviti. Ne treba da brinete o novcu u toku decembra.

RIBE

Imaćete utisak već na samom početku meseca da morate da štedite, jer će biti neplaniranih, većih troškova. Takva situacija će se zadržati u prvom delu meseca, a onda će u sezonu Jarca doći da poboljšanja finansijskog stanja. Preko prijatelja ćete saznati da projekt koji će vam doneti zaradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Retrogradni Merkur pravi ludilo  - Bikovima od maja stižu pare, a ovaj znak dobija priliku koju je čekao 12 godina
JUPITER ULAZI U BLIZANCE

Najtačniji godišnji horoskop za 2024! Retrogradni Merkur pravi ludilo - Bikovima od maja stižu pare, a ovaj znak dobija priliku koju je čekao 12 godina

U Novu 2024. godinu ulazimo sa retrogradnim Merkurom, pa će mnogi planovi morati da sačekaju drugu nedelju januara. Nerazumevanje, pojačana nervoza i stres biće propratne manifestacije retrogradnog Merkura koji će snažno uticati na Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage. Saturn, planeta karme, gazi uveliko u Ribama, a Jupiter nakon 12 godina 26. maja ulazi u Blizance. Predstavljamo vam godišnji horoskop za prva četiri horoskopska znaka, a sledeće nedelje za ostale znakove Zodijaka.

26.11.2023

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija