• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2023

08:55

Dnevni horoskop za subotu 16. decembar! Device privlače ljubav, Rakovi imaju odličan poslovni period

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 16. decembar! Device privlače ljubav, Rakovi imaju odličan poslovni period

Podeli vest

Iako će većina horoskopskih znakova imati veoma solidan dan, Ovnovi će biti ti kojima će baš sve biti potaman.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Osetićete veliki entuzijazam jer imate sreće u ljubavi. POSAO: Moguće je da će se desiti manje promena na radnom mestu. Rad u inostranstvu ili za strance. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Mnogo prilika za ljubav, a od vas zavisi da li ćete neku iskoristiti. POSAO: Imaćete mnogo posla, bićete vrlo zauzeti, ali to će vam odgovarati. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike za flert sa nekim s kim imate poslovni odnos. POSAO: Ulazite u vrlo povoljan period za posao. Možete ostvariti sjajne prilike. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

RAK

LJUBAV: Povoljan period za uživanje udvoje. POSAO: Vrlo povoljan period, veliki obim posla koji vam dozvoljava da dokažete svoju vrednost. ZDRAVLJE: Problem sa leđima.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Partner će biti vrlo osetljiv, zbog čega bi trebalo da budete oprezni u komunikaciji. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

LJUBAV: Pozitivna energija privlači naklonost i ljubav, a vi je trenutno imate u izobilju. POSAO: Donećete sjajne odluke i povući poteze koji će vam obezbediti napredak. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Moguće je putovanje sa voljenom osobom ili sa nekim koga doživljavate kao potencijalnog partnera. POSAO: Moguće je da ćete raditi nešto od kuće. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Odlična komunikacija sa osobama suprotnog pola. Ljubavna izjava. POSAO: Sreća u vezi novca, pogotovo od posla i pružanja usluga. ZDRAVLJE: Osetljivi nervi.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim ćete imati prilike da komunicirate, moguće stranac. POSAO: Uspešno poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Iako obično niste previše pričljivi, sada ćete biti i to će vam doneti nove prilike za ljubav. POSAO: Imaćete nekih finansijskih teškoća, kašnjenje plate ili izdaci. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja predstavlja neku vrstu intelektualnog autoriteta. POSAO: Možete dobiti sjajnu ponudu za posao. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Bićete nestrpljivi da definišete odnos i budete načisto s tim šta se tačno dešava između vas i osobe koja vam se dopada. POSAO: Bićete ometeni ličnim problemima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija