• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

27.12.2023

07:25

Mesec se nalazi u Raku! Potreba za sigurnošću i empatija - 3 znaka neka se spreme za promene

Shutterstock

Horoskop

Mesec se nalazi u Raku! Potreba za sigurnošću i empatija - 3 znaka neka se spreme za promene

Podeli vest

Pun Mesec je bio noćas u 1:33 časa u emotivnom zaku Raka, a mi vam predstavljamo karakteristike ovog planetarnog položaja. Mesec u Raku najviše će uticati na Rakove, Ribe i Škorpije.

Mesec u astrološkom znaku Raka je duboko emotivan i intuitivan. Rak je vodeni znak po prirodi, pa se Mesec, koji simbolizuje emocije i unutrašnje stanje, oseća vrlo prirodno u ovoj atmosferi. Ovaj položaj Meseca naglašava empatiju, senzitivnost i intenzivnu emocionalnu aktivnost.

Ljudi čiji je Mesec u Raku obično su veoma vezani za svoj dom, porodicu i osećaju snažnu potrebu za sigurnošću. Oni su često intuitivni i vrlo saosjećajni prema drugima, često mogu da prepoznaju i odgovore na emotivne potrebe drugih ljudi. Međutim, mogu biti i vrlo emotivno ranjivi i osetljivi na svoju okolinu.

Foto: Shutterstock

 

 

Ovaj položaj Meseca takođe može doneti sklonost promenama raspoloženja, jer ovi pojedinci duboko osećaju sve što se dešava oko njih. Mogu imati tendenciju da se povlače u svoj unutrašnji svet kako bi zaštitili svoje osećaje od spoljnog sveta. Takođe, ponekad mogu biti vrlo zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole.

Važno je da osobe s Mesecom u Raku nauče kako da upravljaju svojim emocionalnim reakcijama i da pronađu ravnotežu između svojih potreba i potreba drugih ljudi. Racionalno sagledavanje svojih osećanja može im pomoći da izbegnu prevelike oscilacije u raspoloženju i da izgrade stabilnije emotivne odnose sa svojim okruženjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija