• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 17. januar! Bikovima ljubav na putovanju, Jarčevima tajna simpatija, a evo ko ne treba da pozajmljuje novac

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 17. januar! Bikovima ljubav na putovanju, Jarčevima tajna simpatija, a evo ko ne treba da pozajmljuje novac

Podeli vest

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja nalazi se u Ovnu, gde snažno utiče na Strelčeve, Lavove i Ovnove. Bliži se sezona Vodolije, a i ulazak Plutona u ovaj znak, tako da je pred nama još jedan uzbudljiv astrološki dan.

OVAN

LJUBAV: Impulsivni ste, zbog čega može da se desi da započnete vezu sa nekim ko nije dobar izbor za vas. POSAO: Moguće blokade i promene koje će vas omesti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Moguća je ljubav na putovanju ili sa nekim iz inostranstva. POSAO: Uspeh za one koji imaju partnerski posao. Sreća u svakoj vrsti spora. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Obnovićete kontakt sa nekim iz prošlosti ili ostvariti kontakt sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Moguće je da ćete imati previše posla i da će vas to iscrpeti. ZDRAVLJE: Alergije.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Strasti su na vrhuncu i to sigurno obećava uzbudljive događaje. POSAO: Imaćete uspeha u svakoj vrsti stvaralaštva, pogotovo ako se profesionalno bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama i dobrim prilikama, pa je lako moguće da doživite ljubav. POSAO: Možete doživeti finansijski boljitak, ili dobiti nasleđe. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

LJUBAV: Mnogo toga lepog se može desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možete napraviti grešku zbog rasejanosti. Uspeh u oblasti trgovine i logistike. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Previše ste agresivni ovih dana. To za vas nije uobičajeno i možete doživeti odbijanje zbog toga. POSAO: Moguća je prolazna kriza na planu karijere i posla. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dan će biti pun uzbudljivih dešavanja na planu ljubavi. POSAO: Možete doneti pogrešne odluke u vezi s karijerom i pogrešno se postaviti prema nadređenima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC

LJUBAV: Posebna privlačnost kojom zračite u poslednje vreme svakako ne odmaže. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

JARAC

LJUBAV: Možete steći tajnu simpatiju ili ćete vi nekome postati tajna simpatija. Platonska ljubav. POSAO: Problemi u radu sa inostranstvom ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će se desiti krupne stvari na planu ljubavi, možda promena statusa. POSAO: Nemojte pozajmljivati novac jer se može desiti da vam ne bude vraćen. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Bez značajnih promena u ovoj sferi. POSAO: Uspeh u poslovima vezanim za finansije, ulaganje ili pozajmljivanje novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija