• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

23.01.2024

09:15

Mesec je ušao u Raka! 3 znaka neka se spreme za pozitivan preokret

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Raka! 3 znaka neka se spreme za pozitivan preokret

Podeli vest

Mesec, planeta za koju astrolozi govore da simbolizuje našu dušu, nalazi se trenutno u Raku, gde pozitivno utiče na Rakove, Ribe i Škorpije.

Rak je vodeni znak koji vlada emocijama, porodičnim vezama i domom. Mesec, kao vladar emocija i unutrašnjih potreba, oseća se veoma prirodno u ovom znaku.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Meseca u Raku:

Emotivnost

Osobe s Mesecom u Raku su izuzetno emotivne i osećajne. Lako se povezuju sa svojim osećanjima, kao i osećanjima drugih ljudi. Osetljivi su na atmosferu oko sebe i mogu intenzivno reagovati na promene raspoloženja.

Porodični duh

Porodični odnosi su izuzetno važni za ove ljude. Oni često osećaju snažnu vezanost prema porodici i domu. Ovi pojedinci mogu biti odani i brižni članovi porodice, spremni da pruže podršku i zaštite svoje najbliže.

Foto: Shutterstock

 

 

Intuicija

Mesec u Raku pojačava intuiciju i maštovitost. Ove osobe često imaju izraženu intuiciju koju koriste u donošenju odluka, a takođe mogu biti kreativne i maštovite u svakodnevnim situacijama.

Potreba za signurnošću

Sigurnost je ključna potreba kada je Mesec u Raku. Ovi ljudi traže emocionalnu sigurnost i stabilnost u svom okruženju. Promene i nesigurnost mogu ih uznemiriti, pa će težiti stvaranju stabilnog i sigurnog doma.

Nostalgija

Mesec u Raku često nosi duboku nostalgiju. Osobe s ovim položajem mogu često razmišljati o prošlim vremenima, sećati se detinjstva i emotivno se vezivati za prošle događaje.

Zaštitnički instinkt

Ove osobe imaju snažan zaštitnički instinkt prema svojim najbližima. Brinu se za druge i žele ih zaštititi od bilo kakve emocionalne ili fizičke patnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija