• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

09:28

5 znakova za koje se novac lepi! Imaju najviše šanse da budu bogati

Shutterstock

Horoskop

5 znakova za koje se novac lepi! Imaju najviše šanse da budu bogati

Podeli vest

Astrolozi objašnjavaju da postoje znakovi koji imaju predispoziciju da zarade veliki novac, jer im on naprosto sam dolazi od sebe. Pojedini znakovi su predodređeni da se obogate.

Jarac

Znak Jarca vlada planetom Saturn. To je karmička planeta koja zagovara disciplinu. To čini Jarčeve posednicima preciznog načina razmišljanja koji ih uči da prate svoje troškove i štednju. Jarac je takođe zemljani znak, što Jarčevima daje sposobnost da razumeju kako da upravljaju novcem u svoju korist. Takođe prepoznaju faktore koji bi mogli iscrpiti njihov budžet, čineći ih liderima među horoskopskim znakovima koji dobro barataju novcem.

Ljudi rođeni u znaku Jarca izuzetno su vredni i posvećeni tome da napune svoje džepove novcem kako bi postigli visok status u društvu. S obzirom da su veoma fokusirani na svoje karijere, muškarci i žene Jarčevi takođe teže ka profesionalnom uspehu. Ovaj pristup životu čini ih zabrinutim za budućnost, pa često postižu finansijski uspeh veoma mladi. Njihova posvećenost i radna etika automatski ih vodi ka bogatstvu i uspehu.

Vodolija

Predstavnici ovog znaka su poznati po svojoj inteligenciji i genijalnom načinu razmišljanja. Kada je reč o upravljanju finansijama, oni često razmišljaju izvan okvira i deluju inovativno. Ipak, oni su oprezni igrači koji neće rizikovati svoj novac na neproverenim mestima.

Foto: Shutterstock

 

 

Vladajuća planeta Vodolije je Saturn, što ih čini pristalicama discipline i iskrenosti. Kao članovi grupacije vazdušnih znakova, takođe veruju u promene u postojećim finansijskim planovima. Muškarci i žene rođeni u znaku Vodolije teže rastu, te se raduju široj slici koja im može doneti finansijski prosperitet i više mogućnosti za zaradu.

Devica

Device su poznate po svojoj brižnoj prirodi, često težeći da zadovolje potrebe drugih. Međutim, njihova unutrašnja motivacija ih tera da zarade više i da održe jasnu viziju o svom finansijskom i profesionalnom razvoju. Vladajuća planeta Device je Merkur, što ih čini veoma fokusiranim na pragmatičnost kada je u pitanju novac.

Muškarci i žene Device poseduju praktičan pristup upravljanju novcem i bogatstvom. Oni razumeju vrednost materijalnog sveta, pa iako možda ne teže preterano bogatstvu, imaju preciznost u štednji i cene novac. Stoga, oni se nalaze među prvih pet horoskopskih znakova koji dobro barataju novcem i imaju oštar pogled na postizanje finansijskog i društvenog uspeha.

Bik

Bikovi generalno imaju razvijen osećaj za dobre i loše finansijske odluke, zahvaljujući svojim čulima. Vole udobnost, ali takođe cene važnost štednje novca. Budući da pripadaju grupaciji zemljanih znakova, Bikovi su vladaoci Venere, planete poznate po donošenju bogatstva i izobilja.

Ova karakteristika ih svrstava među prvih pet horoskopskih znakova koji dobro barataju novcem, što im često donosi brz finansijski uspeh. Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti, pa mudro akumuliraju bogatstvo i razmatraju sve faktore pre nego što donesu finansijske odluke.

Foto: Shutterstock

 

 

Vaga

Vladar ovog znaka je planeta Venera, poznata po aspektima novca i ljubavi. Venera privlači bogatstvo i pomaže Vagama da odaberu pravi trenutak za finansijske odluke. Muškarci i žene rođeni u znaku Vage često nisu praktični u vezi sa investicijama i štednjom, ali imaju šarm Venere.

Iako Vage vole trošiti kako bi pokazale svoju raskoš, ipak znaju gde treba ulagati novac. Često prihvataju savete koji im pomažu da naprave prave finansijske odluke iako se možda osećaju izgubljeno ili skloni su bespotrebnom trošenju novca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija