• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2024

08:50

Dnevni horoskop za subotu 24. februar! Ovnovima prilika za tajnu vezu, Bikovi u neplaniranim troškovima

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 24. februar! Ovnovima prilika za tajnu vezu, Bikovi u neplaniranim troškovima

Podeli vest

Prvi dan vikenda će mnogim horoskopskim znacima biti zanimljiv, ali će ipak Rakovima sve ići od ruke.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete priliku da ostvarite tajnu vezu ili flert sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili u vezi sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Želećete nešto više od onoga što imate. Možda preterate u svojim željama i prevelikim očekivanjima. POSAO: Briga zbog dugova ili neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete iskazati nekome naklonost, ali da to neće biti najbolje primljeno. POSAO: Imate previše posla i više raznih projekata, ali ćete naći energije za sve. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Očekujte pozitivne vesti ili događaje, kao i poznanstvo sa izuzetno privlačnom osobom. POSAO: Napravićete promene u vezi sa privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Imate priliku da pronađete nešto posebno, nemojte to propustiti. POSAO: Ideje i inspiracija u vezi sa kreativnošću i javnim nastupom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA

LJUBAV: Moguća zabuna ili nesporazum, ali koji nije rezultat manjka interesa. POSAO: Greške ili problemi u vezi sa transportom i administracijom. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Bićete neodlučni, što nije dobro. U stvari vam ta vaša crta uzrokuje dosta problema u ljubavnom životu. POSAO: Povoljan period za finansijska ulaganja. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni organi.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete zanimljiv vikend, pun vrlo prijatnih događaja u sferi odnosa. POSAO: Bolji uslovi rada i izvesna finansijska dobit. Uspeh onima koji se bave finansijama. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Morate da pristupite ljubavi na drugačiji način, da budete aktivniji u potrazi za odgovarajućim partnerom. POSAO: Osećate zadovoljstvo postignutim. ZDRAVLJE: Infekcija.

JARAC

LJUBAV: Vrlo ste aktivni, ali nedovoljno iskreni da biste mogli da se nadate nečem trajnom. POSAO: Uspostavićete ravnotežu između rada i vremena za odmor. ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete mnogo divnih prilika za ljubav. Svako s kim stupite u kontakt će misliti da ste neodoljivi. POSAO: Možete dobiti priliku da radite za neku inostranu firmu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života jer će delovati kao da postoji mnogo toga što treba da obavite. POSAO: Neće vam se dopasti ono što budete morali da radite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija