• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

19.03.2024

07:24

Stiže pomračenje punog Meseca u Vagi! 25. marta sledi najjači udar sudbine - 4 znaka neka se spreme za kolaps

Shutterstock

Horoskop

Stiže pomračenje punog Meseca u Vagi! 25. marta sledi najjači udar sudbine - 4 znaka neka se spreme za kolaps

Podeli vest

Pred kraj marta očekuje nas važan astrološki događaj, a to je pun Mesec u Vagi koji je i pomračen, tako da je 25. mart datum koji donosi kraj jednog životnog razdoblja.

Pomračenje Meseca u Vagi je događaj koji se javlja kada Mesec prolazi kroz senku Zemlje. U astrološkom smislu, Mesec predstavlja emocije, unutrašnje stanje i podsvest, dok Vaga simbolizuje balans, harmoniju, odnose i estetiku.

Promena u odnosima

Zbog toga, pomračenje Meseca u Vagi može imati značajan uticaj na naša emotivna iskustva i odnose.

Astrolozi često tumače pomračenja kao vreme intenzivnih promena i transformacija. Pomračenje Meseca u Vagi može izazvati naglašene emocionalne reakcije u vezi sa odnosima, jer Vaga naglašava potrebu za ravnotežom i harmonijom u međuljudskim vezama. Mogu se pojaviti izazovi u komunikaciji, kao i potreba za rešavanjem nekih nerešenih konflikata.

Ovo pomračenje takođe može potencijalno doneti fokus na estetiku i lepotu, pa ljudi mogu osećati jaču inspiraciju za umetnost, dizajn i sve što je estetski privlačno.

Foto: Shutterstock

 

 

Rušenje starih obrazaca

U astrologiji, pomračenja Meseca često simbolizuju vreme kada se odvijaju unutrašnje promene i kada je važno osloboditi se starih obrazaca ponašanja kako bismo napredovali. Dakle, pomračenje Meseca u Vagi može nas podstaknuti da radimo na balansiranju svojih emotivnih potreba sa potrebama drugih, kao i da budemo svesni estetike i harmonije u našem životu.

Važno je imati na umu da se uticaj pomračenja može razlikovati za svaku osobu u zavisnosti od njenog ličnog natalnog horoskopa i trenutne životne situacije.

Dakle, pomračenje Meseca u Vagi može biti vreme izazova, može takođe biti prilika za rast, razvoj i dublje razumevanje naših emocionalnih potreba i odnosa.

Pun Mesec u Vagi 25. marta koji je ujedno i pomračen najjače će uticati na Vage, Jarčeve, Rakove i Ovnove.

VAGA

Pred vama je period u kojem jedan životni ciklus ostavljate iza sebe. Pazite kakve odluke donosite jer će njihovo dejstvo biti vidljivo u inetrvalu od narednih pola godine. Očekuje vas kulminacija emotivnih stanja.

JARAC

Pomračenje punog Meseca donosi vam krizu na poslu. Nešto veliko mora da se menja. Vi ste u fazi kada lako možete da donesete prelomnu odluku na radnom mestu. Moguća je promena pozicije u firmi. 

OVAN

Imaćete krizu u braku ili partnerskom odnosu koji vam je važan. Moguća je odluka o rastanku ili kulminacija problema koji traje već nedeljama.

RAK

Očekuje vas porodični problem koji će uticati na sve oblasti vašeg života. Moguća je promena mesta življanja ili problemi sa stanom, kao i jednim članom porodice. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija