• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2024

20:00

Horoskopski geniji! Ova tri znaka su najpametnija u čitavom univerzumu

Shutterstock

Horoskop

Horoskopski geniji! Ova tri znaka su najpametnija u čitavom univerzumu

Podeli vest

Za ova tri astrološka znaka se kaže da su najinteligentnija, a krasi ih velika duhovitost i dovitljivost.

Neki horoskopski znaci nisu šala - ne možete ih nadmudriti jer će odmah pročitati kakvi ste i tačno znati kako da se postave. Jednostavno, najinteligentniji su među nama.

Foto: Shutterstock

Blizanci vole da istražuju i ispituju od malih nogu

Blizanci

Blizanci vole da istražuju i ispituju od malih nogu. Veoma su radoznali, pa ih zanima mnogo toga iz različitih oblasti, iako su najčešće skloni umetnosti. Veoma su inteligentni, otuda njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga, uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da imaju konstruktivne razgovore, a traže i inteligentnog partnera sa kojim mogu da razgovaraju o svemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan horoskopski znak nije tako perceptivan i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji ništa što prodoran pogled Škorpije i pojačano šesto čulo ne mogu da otkriju. Uvek nastoje da osete dubinu u svemu, da zagrebu ispod površine i vide pravi smisao. Ne pokušavajte da manipulišete njima, jer oni to rade mnogo bolje i lako mogu da predvide tuđe namere.

Foto: Shutterstock

Strelčevi vole da ulažu u svoj intelekt ceo život

Strelac

Strelčevi uvek imaju potrebu da znaju više i često se ponašaju prilično neozbiljno. Međutim, veoma su pronicljivi i znaju dobro da procene situaciju. Takođe, veoma su društveni i vešti su u odnosima sa ljudima. Već na 'prvu loptu' osvajaju simpatije kada se nađu u novom društvu, a dobro procenjuju i kakva je ko osoba. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su njihova prednost. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života, piše Atma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija