Public

09:05 Iće i piće 0

informer.rs | 13. 05. 2015.

OMILJENA HRANA Pica "amour"

Ako ste volite italijansku kuhinju, nećete moći da odlolite pici....

SASTOJCI:
20 g svežeg kvasca
tri kašike tople vode
kašičica šećera
320 g brašna
kašičica soli
dve kašike maslinovog ulja
200 ml tople vode
ZA NADEV:
paradajz pelat
suvi vrat
200 g mocarele
malo spanaća
origano
PRIPREMA:
Kvasac razmutiti sa šećerom u malo tople vode, pa ostaviti da proradi. Brašno prosejati, umešati so i kvasac, te postepeno dodavati vodu i zamesiti testo. Pokriti i ostaviti 30 minuta na toplom da nadođe.
Testo zatim premesiti, te razvući oklagijom i rukama oblikovati srce. Nožem iseći višak testa. Premazati paradajz pelatom, pa odozgo rasporediti suvi vrat, spanać i mocarelu. Posuti origanom i peći u rerni na 250 stepeni oko 10 minuta.

 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]