AP/Photo

14:31 Iće i piće 0

informer.rs | 18. 05. 2015.

SAMO ZA HEDONISTE Zapečena feta u paradajz sosu

Idealan je momenat da isprobate nove recepte

SASTOJCI:
200 g feta-sira
dva paradajza
kašičica ljute papričice
kašičica origana
biber
tikvica
PRIPREMA:
Paradajz i tikvicu dobro oprati, izrezati na kolutove, pa posuti ljutim papričicama i biberom. U vatrostalnu posudu staviti feta sir u komadu, preliti ga maslinovim uljem i posuti origanom. Rasporediti pradajz i tikvice, pa peći u rerni na 220 stepeni desetak minuta. Prilikom serviranja feta se može izgnječiti. 

 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]