• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stvarukusa/Informer

06.07.2015

15:02

SUPER TRIK Ohladite piće za dva minuta! (VIDEO)

Recepti

SUPER TRIK Ohladite piće za dva minuta! (VIDEO)

Podeli vest

Talas vrelih letnjih dana je pred nama i svi pokušavamo da nađemo idealna način da se rashladimo. Ukoliko niste stigli da ohladite piće, a ne želite da razblažite ukus omiljenih napitaka kockicama leda, evo rešenja

Do rashlađenog osvežavajućeg napitka možete da dođete veoma brzo i lako. Potrebno vam je - veća posuda, kockice leda i kuhinjska so. 

Limenku napitka koji je sobne temperature stavite u posudu u koju ste sipali vodu i led, kao i dve kašike soli. Zbog soli će se led brže topiti, ali će mu za to biti neophodan dodatan izvor toplote, što je u ovom slučaju limenka. Za samo dva minuta, vaš omiljeni napitak će od sobne temperature spasti na temperaturu od samo nekoliko stepeni - idealno za osveženje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija