Shutterstock

09:27 Iće i piće 0

informer.rs | 03. 08. 2015.

LETNJI IZBOR Povrće sa kačkavaljem

Tokom letnjeg perioda trebalo bi da jedemo laganiju hranu..

500 g krompira
veći patlidžan 
dve manje tikvice
tri paradajza
maslinovo ulje
suvi biljni začin
pola šolje mleka
kašika kisele pavlaka
250 g kačkavalčja
jaje
so, ruzmarin
PRIPREMA:
Svo povrće iseći na kolutove i propržiti s obe strane na gril tiganju. Potom ga naizmenično poređati u namašćen pleh. U čaši umutiti mleko, pavlaku, jedno jaje, izrendani kačkavalj, seckani bosiljak, so, biber, ruzmarin, suvi začin i maslinovo ulje, pa preliti preko povrća. Peći u zagrejanoj rerni 20 minuta na 200 stepeni.

 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]