Shutterstock

10:28 Iće i piće 0

informer.rs | 26. 08. 15.

NEĆETE ODOLETI Pica sa smokvama i gorgonzolom

Ako ste ljubitelj italijanske kuhinje, onda je pica pravi izbor...

Sastojci:
podloga za picu
200 g smokvi
200 g gorgonzole
100 g pršute
dva paradajza
maslinovo ulje
rukola
so

Oljuštite paradajz i izgnječite ga, pa posolite. Podlogu za picu stavite u pleh i premažite paradajzom. Preko toga poređajte pršutu isečenu na tanke trake, smokve isečene na četvrtine i izmrvljenu gorgonzolu. Pokapajte maslinovim uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta. Kada je pica pečena, operite rukolu i poređajte po vrhu. Servirajte uz vino.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]