AP PHOTO

10:30 Iće i piće 0

informer.rs | 02. 09. 2015.

ITALIJANSKA KUHINJA Pica sa kukuruzom i pečenicom

Ako ste ljubitelj italijanske kuhinje, onda će vas ova pica oduševiti...

Sastojci:
podloga za picu
150 g kukuruza iz konzerve
150 g pečenice
dve kašike paradajz pelata
origano
crvena paprika
150 g kačkavalja

Podlogu za picu stavite u podmazan pleh, premažite je paradajz pelatom, pospite origano, pa poređajte pečenicu, crvenu papriku isečenu na kolutove i kukuruz. Preko izrendajte kačkavalj i pecite na 200 stepeni oko 15 minuta. Kada je gotova, picu ukrasite listovima sveže nane. Služite dok je topla.

 

 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]