Public

10:48 Iće i piće 0

Informer | 27. 09. 2015.

SLANE ĐAKONIJE Piletina s tikvicama i đumbirom

Za pripremu ovog jela nije potrebno mnogo vremena ni kulinarskog umeća, a rezultat je zdrav i ukusan obrok

Sastojci:

400 g pilećeg filea
dve tikvice
100 ml ulja
kašičica izrendanog đumbira
50 ml vode
50 ml vina
začinsko bilje 
sveža paprika
so

NAČIN PRIPREME:

Piletinu isecite na kocke, pa ih uvaljajte u začinsko bilje. Tikvice isecite na kolutove, posolite ih i ostavite da malo odstoje. Na zagrejanom ulju pržite meso i tikvice, pa dodajte izrendan đumbir i papriku isečenu na tračice. Posolite po ukusu i zalijte vodom i vinom. Ostavite da se krčka 15 minuta. Služite toplo uz bareni pirinač.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]