• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2015

12:52

(VIDEO) SLANA BOMBA TORTA! Ovog vikenda oduševite voljene ručkom za pamćenje!

Recepti

(VIDEO) SLANA BOMBA TORTA! Ovog vikenda oduševite voljene ručkom za pamćenje!

Podeli vest

Evo jednog fantasičnog recepta, koji vam preporučujemo da probate za praznike kako vas ne bi grizla savest. Osnovni sastojci su slanina, krompir i čeder sir, stoga vam je jasno da treba da prestanete sa brojanjem kalorija, jer će one toga dana kada probate ovu slanu tortu iznosti beskonačno

PRIPREMA:

Dublji tiganj nauljite i obložite pekarskim papirom. Sad dolazi zabavni deo. Položite listiće slanine od centra tiganja tako da se malo preklapaju na ivicama. 

Printscreen You Tube

Krompir ogulite, operite i isecite na kolutove jednake debljine, pa ih poslažite u krug i začinite. Zatim dolazi čeder sir.

Printscreen You Tube

Za kraj ponovite postupak sa krompirom i sve sastojke fino zamotajte sa slaninom!

Printscreen You Tube

Za svaki slučaj pogledajte video, koji ovaj postupak još detaljnije objašnjava:

ZA TILI ČAS Ova tri jela vam preporučujemo da probate ovog vikenda


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija