• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2016

19:57

(VIDEO) PICA U ŠOLJI Ovo je najnoviji hit na internetu!

Recepti

(VIDEO) PICA U ŠOLJI Ovo je najnoviji hit na internetu!

Podeli vest

Za pripremu ovog jednostavnog recepta ne treba vam puno vremena. Proverite zašto je za samo nekoliko dana "pica iz šolje" postala najtraženiji recept na interntetu

Recept je osmislila je Džema Staford, a ceo postupak objavila na svom "jutjub" kanalu. Potrebno vam je nekoliko minuta - i mikrotalasna pećnica!

Sastojci:

– 4 kašike brašna

– prstohvat soli

– prstohvat praška za pecivo

– prstohvat sode bikarbone

– 3 kašike mleka

– 1 kašika maslinovog ili suncokretovog ulja

– 1 kašika sosa od paradajza

– šaka rendanog sira

- nekoliko listova šunke, kobasice ili priloga po želji

– origano ili neki začin koji volite

Priprema:

U veliku šolju sipajte brašno, zatim dodajte so i prašak za pecivo, te sve dobro izmešajte. Potom dodajte mleko i ulje, ponovo promešajte i - testo je gotovo!

Podlogu namažite sosom od paradajza, pa preko njega stavite rendani sir. Potom poređajte listove šunke/kobasice te sve začinite origanom.

Pripremljenu picu stavite u mikrotalasnu i pecite nekoliko minuta.

Važna napomena:

Posuđe za pripremanje hrane u mikrotalasnim pećnicama treba da je izrađeno od materijala koji propušta miktrotalase. U ovom slučaju koristite šolju od porcelana koja na sebi nema metalnih ukrasa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17