Shutterstock

17:30 Iće i piće 0

Alo/informer.rs | 27. 02. 2016.

POSLASTICA DANA Savršena čokoladna pita

Poslastica, prste da poližete

Sastojci:
- 250 g lisnatog testa
- 2/3 šolje slatke pavlake
- 300 g mlečne čokolade
- malo rendane čokolade

Testo razvaljajte i stavite u pleh, a zatim ga stavite da se prepeče u zagrejanu rernu na 200 stepeni oko 15 minuta. Za to vreme pripremite fil. U šerpici na srednjoj temperaturi otopite slatku pavlaku. Kada postane sasvim retka (pazite da ne proključa), dodajte seckanu čokoladu. Kada dobijete finu kompaktnu smesu, sklonite sa ringle, a potom ulijte u pečeno testo. Odložite u frižider i izvadite tek kada se pita potpuno stegne. Prijatno!



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]