Shutterstock

17:16 Iće i piće 0

Informer | 02. 04. 2016.

SLANE ĐAKONIJEPileća prsa punjena pršutom i sirom

Ukasan obrok za koji nije potrebno mnogo vremena

Sastojci:
500 g pilećih prsa
krem sir
čen belog luka
četiri tanka lista pršute
nekoliko listova svežeg bosiljka
dve kašike maslinovog ulja
so, biber


Pileća prsa podelite na pola, zasecite, pa istanjite tako da dobijete što veću površinu. Svako parče mesa premažite krem sirom, stavite sitno iseckan beli luk, po dva lista pršute i svež bosiljak. Pažljivo urolajte svaku šniclu i pričvrstite čačkalicama, pa meso začinite solju i biberom. U tiganju zagrejte maslinovo ulje, pa pržite rolnice da dobiju zlatnu boju sa obe strane. Kada su gotove, stavite ih u prethodno podmazan pleh i zapecite u rerni. Servirajte uz salatu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]