Shutterstock

17:11 Iće i piće 0

alo.rs/informer.rs | 06. 04. 2016.

RECEPT DANA! Piletina sa kupusom!

Donosimo vam još jedan recept za savršen ručak

Sastojci:
- 200 g pilećeg belog mesa
- 500 g kupusa
- 200 g paradajza
- šargarepa
- 3 čena belog luka
- so, biber
- mešavina suvog začina

Priprema: Belo meso isecite na kocke, pa ga na zagrejanom ulju blago pržite i uz dolivanje mlake vode nastavite da ga dinstate dok ne omekša. Izvadite gotovo meso i ostavite ga na toplom. U sok od dinstanja mesa stavite krupno isečen kupus i dinstajte ga dok ne omekša. U skoro gotov kupus dodajte so, biber, mešavinu začina, sitno isečen beli luk, narendanu šargarepu i paradajz oljušten i isečen na kocke. Dobro promešajte i nastavite da krčkate još nekoliko minuta. Povrće prespite u vatrostalnu činiju, a preko povrća stavite belo meso. Piletinu sa kupusom stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni i zapecite.

DOMAĆICA Kijevska piletina

DOMAĆICA Piletina u kremastom sosu od senfa

PROLEĆNI RUČAK Piletina s kikirikijem



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]